Hoeveel aangekomen?

4 antwoorden en 40375377x bekeken

Ikke (Gast) 01-04 om 20:26

Dag dames! Ik hoor wel es dat er vrouwen juist veel of juist heel weinig aankomen tijdens hun zwangerschap. Bij mijn eerste kindje was ik 17 kilo zwaarder op het eind van mijn zwangerschap. Ik hoop dit keer wat minder kilootjes aan te komen. Ben nu 20 weken en 3 kilo aangekomen. Ben gewoon even benieuwd naar jullie... hoe ver ben je en hoeveel kilootjes zit er bij jullie bij inmiddels? Of hoeveel was er bij jullie bijgekomen aan het eind van je zwangerschap? Pure nieuwsgierigheid :-D Vast bedankt! X

reageer

Madelene 01-04 om 20:54

Hoi ikke ik ben dan wel niet zwanger
maar heb 2 dochertjes bij alle twee was ik zo trots op mijn buik dat ik niet lette op hoeveel ik aan kwam of af viel.
Maar het duurde bij mijn eerste ook zo lang voor eindelijk die buik te voorschijn kwam dat ik heel blij en trots was toen het eindelijk te zien was.
ik kwam niet zo gek veel aan bij mijn dochtertjes 
gewoon normaal mensen zeiden ook tegen mij wat heb je toch een mooi zwanger buikje echt alleen een lief zwanger buikje .
super vond ik het ik miste zelfs mijn buik na mijn zwangerscappen heel erg.
groetjes madelene

Anoniem (Gast) 01-04 om 21:01

nu bij mijn vierde zwangerschap nog geen 9 kilo aangekomen. Bij de 1e 12 kilo, de 2e ook zoiets en de derde weet ik niet meer precies, maar ook niet heel veel. Ik vind het wel erg prettig dat ik niet heel veel aankom, het moet er straks ook allemaal weer af.

Madelene 01-04 om 21:08

wat betreft na de bevalling had ik eigenlijk vrij snel mijn figuur weer terug .
bij alletwee mijn dochtertjes kosten het mij geen enkele moeite om weer slank te zijn
mischien hielp het dat ik bv gaf bij mijn meisjes
het schijnt dat je dan gauw je figuurtje weer terug krijgt bij mij werkte het ook zo.
ik ben op de juiste plaatsen voller geworden mijn borsten .
Voor de rest gewoon nog mijn slanke figuur weer terug. 
Dus die verhalen over afvallen na de zwangerschap 
heb ik geen ervaring mee .
groetjes madelene

Ikke (Gast) 01-04 om 21:20

Oh ik wel... heb heel wat moeite moeten doen om de overtollige kilo's eraf te krijgen. Zeker 3x in de week sporten...2 uur per keer en anders gaan eten en drinken. Omdat het zo goed ging ben ik doorgegaan en 15 kilo afgevallen. Woog op het begin van deze zwangerschap 7 kilo lichter dan de vorige keer en ben nu erg bewust bezig met wat ik eet (dat was vorige keer wel anders) ;-). Maar heeft 1,5 jaar geduurd om het er af te krijgen dus hoop echt dat het deze keer meevalt!! Ik wil ook bv proberen te geven... bij mijn 1e kindje 3 dagen gedaan maar door mijn platte tepels ging dit erg moeizaam en was heel erg pijnlijk. Dus ben nu al internet af aan het struinen voor goede tips;-). Bedankt voor jullie reacties alvast! Leuk om te lezen!! X

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoeveel aangekomen?' in het Zwangerschapsforum