Buiten baarmoederlijke zwangerschap

8 antwoorden en 40317918x bekeken

loïs 13-04 om 14:58

Hoi allemaal hopelijk heeft iemand antwoord op mijn vragen, na meerdere malen contact met verloskundige en ha te hebben gehad is het mij nog onduidelijk! 
Al een aantal dagen spookt een bbz ernstig door mijn hoofd.
Vorige week woensdag nacht ben ik met hevige pijn naar de HAP geweest en wat bleek een blaasontsteking! Vandaar de hevige pijn in onderbuik en rug.
Nu heb ik ab gekregen kan overigens geen kwaad met mijn 5,3 weken zwangerschap! 
Maar ik krijg licht pijnlijke/irritante steken in mijn nek schouder streek, nu is mijn vraag wanneer krijg je nek en schouder klachten bij een bbz? Is dat voor of na een eventuele bloeding in de buik?

Ik heb tot nu toe nog geen bloed bij urine en ontlasting gehad ook geen rode/bruine afscheiding.  

Wel last van lichtelijke stress met name door deze situatie! 

Hopelijk heeft iemand antwoord op mijn vraag of spreekt uit ervaring

reageer

chantieeeee 13-04 om 17:03

Ik zou dit zsm voorleggen aan je verloskundige, huisarts of gynaecoloog. Niet hiermee door blijven lopen. Liever 1 controle te veel als 1 te weinig. Sterkte en succes. Hoop natuurlijk dat er niks aan de hand is. Laat je het weten??

loïs 13-04 om 17:35

Bedankt voor je reactie! Ik heb dit al met de HAP, HA en verloskundige overlegd en ze zeggen allemaal dat het niet om een bbz gaat. En ik mag 24 april met 7 weken een echo komen maken omdat ze bang zijn dat er eerder niks te zien valt. En dat ik daar stress om krijg.

chantieeeee 13-04 om 18:39

OOOh geen bbz  gelukkig  dat is goed nieuws!!!  GEFELICITEERD !!!!  ja gewoonlijk is het een week of 8 dat je je eerste echo krijgt. Dus je mag evengoed een weekje eraf snoepen  en dan genieten van het kloppende hartje en jullie kleine boontje. Probeer te ontspannen meid, stress is op dit moment echt "not done" voor jou en je kleine.

loïs 13-04 om 18:57

Nou ik blijf aan een bbz denken omdat ik pijnlijke schouders en nek heb. En omdat ik nog geen echo heb gehad maak ik mij daar zorgen over 
Vandaar dat ik mij af vroeg of je voor een eventuele bloeding ook al klachten die op schouder en nek pijn lijken.  
Ik ben voor de eerste keer zwanger en ik voel echt vanalles om gek van te worden!

My1987 20-04 om 08:08

Hoegaat het nu met de klachten??

loïs 20-04 om 08:29

Nog steeds last van mijn rug en schouders. Buikpijn komt denk ik van mijn darmen af. Inmiddels al een echo gehad om te zien of het op de juiste plaats zit en dat is gelukkig het geval! Er zou wel een minuscule kans zijn dat er ook nog een vruchtje buiten de baarmoeder zit maar die kans is zeer klein en was nog niet op de echo te zien.

My1987 20-04 om 11:53

O nou fijn dat je weet dagboek in ieder geval in je baarmoeder zit!!
Geniet verder van je zwangerschap

loïs 20-04 om 13:01

Dankje!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Buiten baarmoederlijke zwangerschap' in het Zwangerschapsforum