Wie kan mij helpen?

10 antwoorden en 40110095x bekeken

Kimmy (Gast) 09-05 om 23:05

niemand die zoiets heeft meegemaakt?
Na een miskraam?

reageer

Mjp (Gast) 10-05 om 05:19

Stop met wijn drinken. Je kan zeker zwanger zijn. Ga naar huisarts of verloskundige voor zekerheid.

Anoniem (Gast) 10-05 om 06:12

Het komt nu zo over dat ik veel wijn drink maar zo is het niet maar ga op vakantie nu en kan niet meer naar huisarts of verloskundige.

Ben net 3 weken van het bloeden af en stolsel zou het zo snel kinnen dat ik dan zwanger ben? Of misschien voel ik me zo omdat me menstruatie eraan komt?

Bedankt voor je reactie iniedergeval geval.

Siskaa 10-05 om 08:00

Hcg blijft wel nog een heel eindje in je lijf zitten. Ik wil je daarmee niet ontmoedigen, maar ben realistisch. Mijn gyn zei me altijd dat je de eerste cyclus na een miskraam geen eisprong hebt, tenzij je hcg ineens hard keldert. 
Ik hoop voor jou natuurlijk dat het meteen weer raak is! Ik heb zelf 3 mk's gehad dus weet hoe hard je dan hoopt dat het snel terug lukt. Ga es langs bij je HA vanaf je kan en laat bloed prikken. Hoever ben je trouwens van je nod af?

Kimmy (Gast) 10-05 om 08:46

hoi Siskaa,

Ik heb nog helemaal geen menstruatie gehad. Mijnmiskraam begon op 11 april wn heeft wel een week geduurd toen alles weg was. 
Waar ik me zo druk om maak is dat is eeg misselijk ben en zo emotioneel en snel op me tenen getrapt zoals ik me bij me vorige zwangerschap voelde.... En in combinatie met wen kucht streepje ben ik toch bang dat ik zwanger ben. Of zou mijn ongesteldheid gewoon komen? En ben ik veel gevoeliger .... Ik ga morgen al op vakantie dus kan niet naar huisarts gaan..... Begrijp je me?

Kimmy (Gast) 10-05 om 10:27

net nog even een testje gedaan voor zekerheid omdat ik zo misselijk ben!! Maar geen streepje nu, zou het dan gewoon mijn menstruatie zijn die komt????????

My1987 10-05 om 10:28

Nou als je zo af en toe een wijntje wil zou ik het doen hoor....
Mijn vriendin was 2 jr geleden heel weg dronken en toen was ze net zwanger ze wist het toen nog niet dat ze zwanger was en had geen symptomen.

En of je zwanger zou zijn ik zou het echt niet weten. Misschien dat het je hormonen nog zijn van je zwangerschap ??

Kimmy (Gast) 10-05 om 10:38

ja begrijp je maar dat wil je toch liever niet... Wil nooit meer hopelijk een miskraam meemaken pfff...

Maar voor mijn gevoel gaat het wel erg snel als ik alweer zwanger zou zijn. Test geeft nu geen streep dus misschien me hormonen ivm ongesteldheid.... 
 Vannacht gaan we al vliegen dus moet maar afwachten en misschien toch oud HCG. Wel raar dat ik 2 dagen geleden een licht streepje had en nu niks...

Missie 10-05 om 13:15

Hoi kimmy,

Ik heb na mijn miskraam tot 6 weken nadien een licht streepje gehad. Hoopte dat ik zwanger zou zijn maar helaas nog HCG. Wel zag ik dat het streepje minder duidelijk werd dat was dus een teken. Wanneer het streepje duidelijker gaat worden zou het zomaar kunnen. Ik zou dus over een paar dagen nog een testje wagen.
Ik hoop natuurlijk dat het bij jou wel weer raak is en geniet van je vakantie! Liefs

bijna mama (Gast) 10-05 om 23:51

Hallo wat is er aan de hand al je op 5 weken en half al een bol buikje hebt dat je onmogelijk kan wegsteken.ik ben elke dag misselijk maar nog maar 1 keer moeten overgeven.en mijn linkerkant buik staat veel dikker dan de rechter kant buik.wil dat zeggen dat het babytje daar  zit ook gevoeliger dan andere kant.en mijn bovenrug ook regematig krampen en veel last van harde buiken.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie kan mij helpen?' in het Zwangerschapsforum