Meedere die moeten wachten tot jullie beginnen met zwanger proberen te worden?

11 antwoorden en 39743023x bekeken

Loesje123 (Gast) 20-06 om 23:04

Hallo,  mijn vriend heeft aangegeven in oktober graag te willen  straten. Nu tikt mijn klok ook al drie kwart jaar. Ben in januari gestopt met de pil. Nu kruipen die maanden tot oktober voor mijn gevoel voorbij. Heeft 2 maanden terug verteld er in oktober voor te willen gaan. 
Ben er zo blij mee en wil t nieuws graag delen. 
Doe nu ook iedere maand ovulatie test om te kijken hoe mijn cyclus is en of ik een eisprong heb.  Tevens ook dat we die dagen extra vroeg voor t zingen de kerk uit gaan.  Haha (al is het niet ongewenst als t mis gaat,  maar wel als t met opzet gebeurd wat k wel snap)

reageer

Vivian 21-06 om 01:15

Waarom zo lang wachten?

anoniem 21-06 om 06:18

Ik vraag me ook af wat de reden is dat hij pas in oktober er echt voor wilt gaan....één ding is zeker: voor het zingen de kerk uit is niet veilig dus er is een kans dat je dan toch eerder zwanger bent.
Toen ik je vraag las: mensen die MOETEN wachten tot je zwanger probeert te worden...dacht ik eigenlijk aan iets anders, namelijk een medische reden ofzo.

En het antwoord op je vraag: ja....ik heb dus echt MOETEN wachten van de internist. Ze wist dat ik zwanger wilde worden maar mijn bloedsuikerwaardes waren zo instabiel en ik moest medicijnen gaan gebruiken. Ze wilde dat ten eerste mijn bloedsuikerwaarden beter waren voordat ik zwanger werd en ten tweede wilde ze uitzoeken of de medicijnen tijdens een zwangerschap kwaad konden voor het ongeboren kind, want deze medicijnen werden normaal gesproken niet gebruikt tijdens een zwangerschap. Dus ik kreeg echt opdracht om even niet zwanger te worden...erg vervelend als je eigenlijk al gestopt bent met de anticonceptie. Dus wij zijn aan de condooms gegaan, omdat voor het zingen de kerk uit zo ongeveer de slechtste anticonceptie is...overigens lijkt me dat maandenlang doen ook niet leuk.

Anoniem (Gast) 21-06 om 08:27

Wat vervelend! Nee bij mij is het geen moeten wachten om die reden maar omdat mijn vriend eerst nog wat andere dingen heeft voor hij er aan wil beginnen.   En voor t zingen de kerk uit is zeker niet de slimste methode ma goed,  als t fout gaat dan is het ook gewenst. Hebben een hekel aan robbertje. Maar goed vervelend als je zo graag wilt en dan om medische redenen tegen gehouden word. Je weet dus ook niet hoe lang t nog duurt?  Sterkte!

anoniem 21-06 om 11:38

Euhm, mijn profielfoto geeft als het goed een echofoto aan.....
Dit verhaal speelde zich vorig jaar af, we hebben rond mei groen licht gekregen van de internist en ik ben inmiddels 32 weken zwanger

Ik begrijp dat het bij jullie dus geen moeten is....maar een wens van je vriend om eerst nog wat andere dingen te doen.
Het is oktober voor je het weet hoor.

Yvonne 21-06 om 11:49

Ik snap je wel loesje123, ik was er ook eerder aan toe dan mijn vriend en heb daar echt heel veel moeite mee gehad.  Ik ben 32 en was heel bang dat het allemaal ook niet vanzelf zou gaan.  
Gelukkig was februari opeens het moment dat hij er wel klaar voor was, en nu ben ik net zes weken zwanger!  Dus feitelijk gezien is dat heel snel gegaan, hoewel het gevoelsmatig best lang heeft geduurd voor mij 
Hij zei van de week "ik zie opeens overal zwangere vrouwen" Dat heb ik dus al maanden 

Madelene 21-06 om 12:43

ik heb een beetje een ander verhaal maar komt eeb beetje op het zelfde neer
mijn man moest nog scheiden toen hij iets met mij kreeg maar hij had al besproken dat hij met mij wilden zijn en woonde ook al bij mij in
alleen zijn vrouw wilde maar niet tekenen voor de scheiding hij wilde pas kinderen als zei getekend had
dat vond ik eigenlijk heel moeilijk 
maar we deden het zonder voorbehoedsmiddelen 
toen raakten ik toch zwanger en uiteindelijk na een tijdje was hij er happy mee en zag niet in waarom hij 
eigenlijk wilde wachten tot ze getekend had.
Ik kan me heel goed voorstellen dat het moeilijk is om te moeten wachten en vind ook dat de man persoonlijk wat meer moeite mag doen om zich in onze kinderwens te verplaatsen wij blijven namelijk niet eeuwig vruchtbaar in tegenstelling tot hun.

anoniem 21-06 om 13:49

Ik heb inderdaad het idee dat wij vrouwen er vaak eerder aan toe zijn dan mannen, Madelene. Waarschijnlijk horen wij toch vaak al eerder een biologische klok tikken en mannen willen graag eerst dingen geregeld hebben en hebben dat minder van die biologische klok.

En inderdaad Yvonne, als je zwanger bent of wilt geraken zie je ineens overal dikke buiken

My1987 21-06 om 13:53

Ik wilde al 4 jr eerder kinderen als mij man...
Mijn man heeft nooit definitief gezegt dat hij er klaar voor is en wanneer hij er echt voor wilde gaan....
En nu is hij er ook best wel mee bezig en was hij laatste keer best teleurgesteld toen ik weer ongesteld was....
Hopend dat we voordat we naar de Efteling gaan een mooie positieve test mogen hebben ( alleen jammer dat ik dan niet in de attracties mag de achtbanen dan)

Madelene 21-06 om 13:58

Ja klopt Mandy dat denk ik ook
wij gaan nu voor een derde wondertje 
alleen laat het zich helaas op zich wachten 
mijn 2 meisjes zijn gewoon gekomen vooral van de jongste was ik vlug zwanger in December besloten er voor te gaan en in januari was ik zwanger van haar. 
Maar helaas wil het bij deze derde nog niet echt lukken
maar omdat mijn 2 meiden ook gewoon gekomen zijn zonder problemen wil mijn man nog niet naar de huisarts nu heb ik hem toch zo ver gekregen om toch te gaan maar dan hebben we afgesproken volgend jaar januari .
dus nu nog de natuur ze gang laten gaan. 
Als ik niet had gezegd hoe belangrijk het voor mij is om er wat haast achter te zetten had hij nu nog niet ingestemd met de huisarts. 
Dus soms toch even extra aangeven hoe belangrijk het voor ons vrouwen is .
groetjes madelene
En inderdaad het is zo oktober

Loesje123 (Gast) 21-06 om 23:33

Gefeliciteerd    
Fijn om zo ook andermans verhalen te lezen. 
Vandaag Mijn eisprong en voor het zingen de kerk toegepast afgelopen dagen en vandaag.  Dus hoop stiekem toch op een wonder.

Vivian 22-06 om 08:12

Hi! Wij hebben tijdens het "ontpillen" de eerste paar weken met condoom gesext en daarna ook voor het zingen... Wat vonden jullie het fijnst? Met condoom is toch een soort minder warm/nat ofzo, maar het is wel fijn dat je tot het einde door kunt gaan. Bij het snel eruit halen moet je wel echt snel zijn hebben wij gemerkt, hihi!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Meedere die moeten wachten tot jullie beginnen met zwanger proberen te worden? ' in het Zwangerschapsforum