Wonder

13 antwoorden en 39640063x bekeken

Whitley (Gast) 05-07 om 22:12

Hallo Mama's en aanstaande mama's.

Mijn naam is Whitley en ben 28 jaar jong.

Ik ben hier om te vragen of jullie mij willen helpen om zwanger te worden. Dan zal het helaas niet gaan door de woorden die jullie intypen(dat zal wel heeel makkelijk zijn) haha. Graag zou ik met jullie, als jullie dat ook willen mijn vruchtbare dagen willen berekenen. Ik heb de online berekeningen al gedaan alleen heb k toch meer vertrouwen op jullie die al kids hebben of zwanger zijn. Mijn vriend en ik zijn allebei gezond en getest en zijn 2 jaar bezig met zwanger worden alleen lukt het niet(snik snik).

Mijn eerste vraag is: 

Ik ben vanmiddag begonnen met menstrueren (wat ik al apart vind,meestal is dat in de nacht maar oke). Mijn normale cyclus is 27 of 28 dagen. Meestal ben ik 4,5 max 6 dagen ongesteld. Op de 5e of 6e dag gebruik ik een vaginale douche en ben ik schoon(vloeivrij zeg maar).

Kunnen jullie mij vertellen wat dan de beste dag is om te vrijen? En misschien is het een akward vraagje..maar kan je ook zwanger worden als je niet klaarkomt door penetratie?


Ik hoop dat jullie mij willen helpen.


Veel liefs,


Whitley

reageer

Talitha (Gast) 05-07 om 22:23

Kom op dames! Laten we deze jonge vrouw helpen en erdoor helpen!!!

Niet alleen lezen maar ook reageren!!! Een ieder van jullie zal blij zijn met antwoorden toch???

Talitha (Gast) 05-07 om 22:39

Whitley, ik denk dat deze vrouwen hier te beroerd of egoistisch zijn om te reageren. Ik ben zelf nog jong dus heb geen id over wat ik moet zeggen. Ik hoop wel voor u dat er iemand nog menselijk is om te antwoorden.

xenia 06-07 om 07:46

Oh wat jammer meid dat je nog steeds niet zwanger bent na 2 jaar proberen. Zelf ben ik ook geen held in de vruchtbare dagen uit te rekenen. Ik deed dat via verschillendevsite om te kijken of de resultaten wat gelijkaardig waren. Wat een enorme
Hulpmiddelen kan zijn, zijn ovulatiesticks. Dit zijn sticks waar je op moet plassen en die geven aan wanneer je vruchtbare periode is. Via Internet kan je daar goedkoop aan geraken.
Het beste is om dan elke 2 dagen te vrijen in je vruchtbare periode.
En als je niet klaarkom Door penetraties is niet erg. Dat zal je niet beletten om zwanger te worde'
hopelijk ben je er iets mee, en als je nog vragen hebt, mag je ze gerust stellen. Ik zal ze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden

Whitley (Gast) 06-07 om 08:14

Bedankt voor je berichtje terug Xenia.
Ik voel mijn eisprong en op die dag en dagen daarna heb ik gemeenschap maar alsnog helaas. Ook maak ik gebruik vd sticks.

xenia 06-07 om 08:20

Mss proberen ook voor de eisprong al gemeenschap te hebben en de ene dag wel de andere dag niet dan de dag erop terug. Zo is het kwaliteit van het zaad ook goed. Ik weet wat het is meid, heb ook lang bezig geweest, nu wel hoogzwanger Door middel van ivf. Hoe lang moet je nog proberen voor je terug op controle mag gaan

Whitley (Gast) 06-07 om 08:26

Dat is ook nog een goede.
Zal je een geheimpje verklappen..mijn vriend heeft een hoog libido en als het aan hem ligt,gebeurt het elke dag vaak 2 of 3 keer op dezelfde dag. Niet dat ik het erg vind alleen is het dan wel zo dat hij zijn'ei' niet kwijt kan. Of natuurlijk door de handje te gebruiken of moet hij het dan opsparen? Lijkt me ook niet gezond?
Wat goed dat je nu zwanger bent!!! Gefeliciteerd

Madelene 06-07 om 08:58

Tahlita een antwoord hier op het forum kun je niet afdwingen en als je antwoord wilt krijg je die zeker niet zo !
In ieder geval niet van mij .

Whitley (Gast) 06-07 om 09:32

#Madelene#

Ik sluit me hierbij aan. Maar ik denk dat zij het goed bedoelde.

#Xenia#
Mijn vriend is vaak ook van huis voor zijn werk, en dan moet hij het wel zelf doen, hij zegt er anders last van te krijgen

freya 06-07 om 09:43

Ik kan je niet echt helpen met je meest vruchtbare dagen aangezien wij daar niet zo mee bezig waren maar ik hoorde van mijn schoonzus dat je het beste om de dag klust aangezien zijn zaadcellen zich dan kunnen vernieuwen (elke dag of meerdere keren per dag zou zorgen voor slecht zaad). Verder kan ik je enkel aanraden om er niet teveel mee proberen bezig te zijn want dat gaat zeker niet helpen (heel moeilijk ik weet het). 

En idd dat hij zich zelf een handje helpt is niet goed, zorgt voor minder kwaliteit van zaad.

Maar uiteindelijk doen al die regeltjes er niet echt veel toe denk ik, gewoon ervan proberen te genieten en niet klussen omdat het moet. Dat is voor jullie beiden leuker en zal de kans enkel maar vergroten denk ik persoonlijk (bij ons was het toch zo)

Vivian 06-07 om 10:02

Goed gezegd Madelene! Wat bedoel je precies met het niet klaarkomen in jou? Hoe wil je dan zwanger worden?

Siskaa 06-07 om 17:39

Wat jammer dat het nog niet gelukt is!
Maar de aanhouder wint hé

Mij werd verteld dat je rond dag 12 meestal je eisprong hebt, maar bij mij was dit ook wel even anders. Wil je zeker zijn, dan kun je beter ovulatietesten gebruiken lijkt mij...
Wat het zaad opsparen betreft (dat las ik hierboven). Mijn hubbie moest geregeld een staal binnenbrengen in het labo (kunstmatige inseminatie...) en daar was de richtlijn maximum 5 dagen minimum 3 dagen geen zaadlozing. Dan is het zaad van beste kwaliteit, als je ergens daartussen ligt... Ik geef het gwn even mee

Ik wens je veel succes en hoop dat je binnenkort een wondertje in je buik mag hebben!
Liefs! x

Whitley (Gast) 06-07 om 22:19

Dankje Siska, 

Hoop dat ik mijn  vriend zo ver kan krijgen dat ie er vanaf blijft! Vandaag is mn 2e vloeidag(grr)eind aug gaat hij weer weg ..hoop dat het dit keer klussen wel lukt.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wonder' in het Zwangerschapsforum