Man in pamper en speen in

18 antwoorden en 39342228x bekeken

mama Kim (Gast) 11-08 om 12:12

Hi Dames,

Ik moet echt even mijn verhaal kwijt haha. Net lekker wezen wandelen met de kleine in de wagen hier door de polder. Op een rustig stukje zie ik een volwassen man (jaartje of 30 denk ik)op een kleedje zitten. Viel eerst nog niet heel erg op maar toen ik dichterbij kwam zag ik dat hij een pamper om had en een speen in zn mond. Verder lagen er nog meer babyspullen om hem heen. Wist echt niet wat ik zag. Hem toch aangesproken want dacht dat hij misschien niet 100% was ofzo. Hij vertelde toen dat hij heel graag zelf baby wil zijn en vroeg of ik een luier had. Was zo in de war dat ik hem nog een luier gegeven heb ook haha past hij trouwens nooit. Toen maar doorgelopen pffff wie wist dat dit bestond of ook wel eens meegemaakt??

reageer

:-) 11-08 om 12:40

Hoi kim,

Nooit meegemaakt, maar wel docus over gezien.
Ikzelf zou nooit zo iemand aan durven spreken, er zit namelijk in de meeste gevallen en sexuele fantasie achter.

Zo nu heb jij tenminste iets te vertellen thuis

Linda (Gast) 11-08 om 12:48

Ik heb wel eens een reactie op een oppas advertentie gehad op mp van een man die baby wou zijn. Zijn er dus wel meer in het land 
Was de pamper vol??

Mama Kim (Gast) 11-08 om 13:05

Haha hij had wel een plas gedaan hoor whaha Ik heb wel een kleurplaat gehad van hem met zijn baby nr erop haha. Dus voor de mama's die nieuwschierig zijn je mag hem appen haha 0633199388

anoniem (Gast) 31-08 om 14:35

Deze viespeuk valt ook vrouwen lastig via de app, waarschijnlijk haalt hij de nummers weg via de marktplaats, via de gastouder vraag en aanbod.

anoniem (Gast) 31-08 om 14:40

Hij heeft mij is benaderd via de app

Viespeuk

Anoniem (Gast) 31-08 om 15:50

Vind ik geen onderwerp voor hier eh.. Is gewoon een man met zo'n fetisj. Heeft nix met echte zwangeren te maken, bah

anoniem (Gast) 31-08 om 17:06

Bij deze, hij geeft zichzelf uit als Martijn de Wilde, een 31 jarige kleuter.

Anoniem (Gast) 26-10 om 16:48

Vandaag ben ik aangesproken door Martijn de wilde via Facebook, ik had een artikel op een baby verkoop site staan. Hij stuurde mij berichten dat hij graag een baby wilde zijn en er eindelijk voor uit wilde komen en spullen van me wilde overkopen. Hij stuurde me foto's en vroeg me welke spullen hij nog moest kopen voor het baby zijn... ik heb op hem gereageerd en meegespeeld omdat ik dacht dat 1 van mijn vrienden me in de zeik nam.... al met al kreeg ik een nummer , zocht deze op Google en kom ik bij dit verhaal....
Ik voel me al de hele dag zo vreemd.... nu heb ik tenminste wel een bevestiging op mn twijfel

saskia (Gast) 27-10 om 00:35

Deze vent is ook actief op facebook.

Precies zelfde verhaal.
Heeft ook pamper om en speen in.
En dat hij een baby wil zijn.

Anoniem (Gast) 03-01 om 16:03

Door wie bent u aangesproken op fb?

Ilona (Gast) 17-12 om 13:27

er zijn veel martijn de wilde op google. welke is het??

Anneleen (Gast) 23-06 om 11:32

Ha allen,

Ik ben gastouder en heb zojuist ook een bericht gekregen van hem, vanuit hetzelfde nummer. Hij zegt nu dat hij 25 jaar is. 
Ik heb hem doorverwezen naar een psycholoog. Ik denk namelijk dat het wel degelijk serieus is, nu ik dit zo lees...

Anna (Gast) 03-01 om 12:35

Hallo dames,

een tijd geleden ben ik benaderd door ene Jesica via oppassen.nl. ik heb een heel gesprek gehad met haar over baby Marco/Bas. Na een tijdje kletsen kreeg ik zijn nummer : 0633199388. Na een tijd met hem heen en weer te hebben geappt (foto ontvangen) hadden we vorige week afgesproken dat hij langs zou komen voor de eerste keer. helaas is meneer niet gekomen omdat hij een ongeluk had gehad met de auto. Vandaag zou meneer wederom weer komen, tot op nu heb ik niks gehoord van hem. IK BEN HET BEU! Al 2 weken lang zeg ik werk af, hou ik rekening met mijn man en kinderen, dat er iemand thuis is. En 2x laat hij mij stikken. Wie herkend dit?

Het liefst gooi ik alles openbaar, zn foto's, adres en echte naam. want ja, ook die ben ik te weten gekomen via goed speurwerk. 

Iemand tips?
Ik woon trouwens in Nieuwegein. Nog meer slachtoffers uit de buurt?

x 31-01 om 14:45

Hier ook iemand die nog steeds wordt lastig gevallen door deze man die zichzelf bas noemt. hij maakt steeds nieuwe facebook accounts aan en voegt mij dan toe en begint gesprekken alsof hij een moeder is die op dat moment op baby bas past. ik wordt er helemaal gestoord van. heb al eerder gedreigd met aangifte maar het houdt maar niet op. zijn nummer klopt indd zoals hier boven beschreven. misschien gezamelijk wat ondernemen tegen deze freak???

x 31-01 om 14:48

Ik ben VOOR het openbaar gooien van zijn gegevens. helaas is het mij niet gelukt achter zijn adres/naam etc te komen. maar als ik dit zou hebben zou ik het zeker openbaar maken. ik ben heel erg benieuwd. het moet eens afgelopen zijn met dit getreiter

Anoniem (Gast) 03-01 om 15:53

Niet meer op hem ingaan lijkt mij een goeie tip. Daar ga je toch geen werk voor afzeggen of meer tijd aan verspillen. 

Simone (Gast) 06-07 om 15:42

volgens mij heeft hij een nieuw nr ik ben door een ander nummer benaderd maar met een soortgelijk verzoek :-)

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Man in pamper en speen in' in het Zwangerschapsforum