Bevalling

4 antwoorden en 36731636x bekeken

Mijky 06-05 om 21:58

Hallo allemaal

Ik moet nog kleine 2 weekjes dan kunnen we onze kleine in onze armen sluiten maar toch heb ik een vraagje aan vrouwen die hetzelfde hebben als ik hihi
Ik heb dus lang haar! 
Dus denk is het handig om met lang haar te gaan bevallen? Of zit het gewoon in de weg als je druk aan persen ben? 
Dus twijfel of ik na de kapper moet of niet wat is jullie ervaring met lang haar? Bedoel lang haar tot bij de kont wie kan me helpen met deze vraag?alvast bedankt

reageer

DeeDee012 07-05 om 22:25

Oké zo lang heb ik het niet, maar heb je er normaal last van? Je kunt het in een staart of knot doen.. ik denk niet dat je er veel last van hebt, je slaapt er ook mee toch.. bevallen is zwaar, maar mijn ervaring is niet dat je zo druk met je hoofd doet dat je laet van je haar hebt..

Succes met bevallen!!

miss butterfly (Gast) 07-05 om 23:45

doe maar waar je je goed bij voelt. Ik ga nog naar de kapper om wat fatsoenlijk te zijn bij de visite. Korter haar is sneller netjes te krijgen dan t halflang van nu. Lang kan je ntl makkelijk in een staart doen voor de bevalling let het niks.

Amy 08-05 om 19:54

Ik had het heel warm tijdens mijn bevalling dus had mijn haar gewoon in een knot zodat het niet zo plakte.
Ik zou je haar niet gaan afknippen alleen voor een bevalling.

Nancy (Gast) 12-05 om 10:29

zou het niet afknippen gewoon in een knot of een vlecht doen. Heb ook lang haar en had het gewoon omhoog gedaan bij me eerste bevalling hier totaal geen last van gehad hoor.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bevalling' in het Zwangerschapsforum