uitstapjes in de laatste maand voor de bevalling

7 antwoorden en 45934655x bekeken

Caroline 03-08 om 10:54

Hallo, Ik vraag me af of er mensen zijn die nog op uitstapjes gaan e.d. als ze naar de 8 maanden toe gaan.. Ik heb de neiging om in mijn agenda een dikke streep te trekken over de laatste maand voor de bevalling. 

Stel u voor dat je op bezoek bent bij iemand of een dagje weg bent naar ... en daarvoor een uur op de trein moet zitten o.d. tja, wat als die weeën dan beginnen of je water breekt? Hoe geraak je dan op tijd in het ziekenhuis waar je wil bevallen? Ik ben uitgerekend voor 7 januari, dat betekend dat gans die periode van de feestdagen mijn 'tijdbom' periode is.. We hebben zelf ook geen auto dus ik ben het liefst gewoon thuis tegen de tijd van mijn bevalling, dan weet ik welke taxi ik moet bellen snap je.. (stel u voor dat je bij uw schoonmoeder bent, en je met haar naar het ziekenhuis moet rijden.. dat wil ik al helemaal niet!)

reageer

Jennifer (Gast) 03-08 om 12:06

Nee, ik doe nog wel veel maar niet meer ver van huis. Ik heb denk ik hetzelfde als jij :-)

Iza 03-08 om 19:59

Ik deed ook niet zo veel meer in de laatste maand hoor, ik merkte ook dat ik daar echt geen behoefte meer aan had. Ik heb weleens gehoord dat dat is omdat je lichaam zich aan het voorbereiden is voor de bevalling en dit in alle rust wil doen. Ik bleef dus lekker thuis in m'n coconnetje (liefst nog met de gordijnen dicht ook onder een dekentje), maar ik was dan ook in de winter uitgerekend.  Gewoon blijven doen waar je je goed bij voelt.

liena 03-08 om 21:56

ik ben de dag voor ik moest bevallen nog een hele dag wezen shoppen in eindhoven. de dag daarna nog in antwerpen boodschappen wezen doen. smiddags bij mijn vader op de camping, en snachts ben ik bevallen, haha. op 2,5 uur was ons klein ventje er. en de gyn altijd maar zeggen dat hij er niet uit valt. vond het toch behoorlijk snel gegaan
groetjes liena

Anoniem (Gast) 05-08 om 22:45

BEN 39WEKEN MORGEN IK HEB NOG TOT VORIGE WEEK UITSTAPJES GEMAAKT ZELFS MEER DAN UUR RIJDNE NU DEZE WEEK NIET VERDER MEER DAN HALF UURTJE RIJDEN OM HIJ HEEL LAAG ZIT VOLGENS GYNECOLOGE

Stephanie 18-08 om 09:02

Ik ben momenteel 7 maanden ver en ga niet meer verder dan 40 minuten rijden tot aan het ziekenhuis.

Olivia-Anna 18-08 om 21:04

Ik zou niet overdreven ver gaan in mijn eentje..
Maar om de hele dag thuis te zitten is nou ook niet echt iets voor mij..
Vooral als je een beetje angst hebt voor de bevalling is het juist beter om druk bezig te zijn denk ik! 
Trouwens de meesten liggen nog vele uren in het ziekenhuis, dus dat uurtje om er te komen doen er dan ook niet veel meer toe he..

Mijn schoonmoeder "is" bij mij de dikke streep in mijn agenda, en vast nog heeeel lang!! Hahaha!!

Mommy-Of-Nyana 21-10 om 19:23

Wij gaan volgend weekend nog een heel weekendje naar centerparks in peer. Gewoon als afsluiter dit met onze vrienden als laatste keer zonder ons kindje...maar moet nu wel eerlijk toegeven ik ben uitgeteld voor 14 januari en ons meisje is nu al een maand voor op schema dat ik tijdens de feestperiode ook thuis alles doe... enkel kerst gaat bij mn schoonzus door maar dat is 20 min van ons ziekenhuis... maar nieuwjaar zal hier bij ons plaats vinden onder vrienden en er gewoon een rustige avond van maken..
en als we op moeten ja dan wordt het feest int ziekenhuis he hahaha...
op het einde denk ik dat de meeste het wel rustiger aan beginnen doen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'uitstapjes in de laatste maand voor de bevalling' in het Zwangerschapsforum