Voorweeen en bevallen

4 antwoorden en 30566401x bekeken

bloem 02-12 om 17:50

Hoi allemaal, dit is vast een miljoen keer aan bod gekomen en toch wil ik mijn ding delen/vragen. 
Ben 39 weken zwanger. As woensdag ben ik uitgeteld. Heb vanacht de zoveelste keer voorweeen gehad, alleen was dit de eerste keer dt ik ze in de nacht had en best heftig, zo heftig dT ik er steeds wakker van werd. Heb ze deze keer oook voor t eerst gemeten en ze kwamen om de vijf min en duurde elk tussen de 30 en 40/50 sec. 
Dit duurde een paar uur tot vanmorgen rond een uur of tien. Ik heb warm gedoucht en even geslapen en toen is t gestopt met af en toe een wee die voorbij kwam wippen. Heb ook diarree, maar geen hele erge, ben misselijk, heb t koud en ben moe. 
Zou de bevalling nu aan t naderen zijn? De weeen hebben niet doorgezet en denk zelf aan een vals alarm. De baby is wel beweeglijk en de druk tussen navel tot en met schaambeen houden aan. 
Ben echt benieuwd of t niet lang meer duurt. Weet dat t niet te voorspellen is, maar deel je ervaring. Altijd leuk! 

reageer

bloem 02-12 om 18:47

Ja inderdaad m'n eerste en ik had me erbij neergelegd dat t nog wel dagen kom duren. Maar na vanacht wilde ik echt dat t door zou zetten. 

Zowiezo duurt t niet heel lang mee, nog vier daagjes, maar moet toegeven dat elke dag nu een week lijkt haha. 

Ik geniet nog van m'n rust, maar wil m'n kleintje ook wel snel vast houden. 
Bedankt voor je bericht 

MamaN 02-12 om 23:37

Hihi nog 4 daagjes of twee weken extra er nog bij  verpest ik het even haha.
Bij mijn eerste had ik ze zo nu en dan weleens maar toen kreeg ik met 42 weken ( jaaaaa die weken duurde super lang) echte weeen snachts om de 5 minuten en wist ik dat het zo ver was. Het voelt niet als een harde buik, ik vind dat een wee echt een begin, hoogtepunt en dan einde heeft. Een voorwee neemt niet toe in pijn namate je ze langer hebt, weeen wel. Uiteindelijk 16 uur weeen, twee uur geperst en een spoedkeizersnede.. dat was niet helemaal de bedoeling 

Bij mijn tweede heb ik ook een hele avond van 6 tot 12 om de 5 minuten voorweeen gehad. Ik dacht ook kom op zet maar door. Maar neehoor een warme douch en ze waren weg. Toen begon het met 41 weken wat te rommelen maar als ik liep ging het weg, dit herkende ik niet want bij de eerste was het precies zoals het boekje om de 5 minuten. Nu zat er soms een kwartier tussen. En wat denk je kwart voor 7 in het ziekenhuis en na 23 minuten me kleine geboren. Ik kreeg om 7 uur een weeenstorm en moest in de gang al persen haha. En ik dacht dat gaat nog uren duren vanwege het wegzakken van de weeen. Helaas heb je er zelf helemaal geen invloed op..
Enige cliché antwoord is je voelt wanneer het zover is.. en dat wist ik bij de tweede dus bijna te laat  

bloem 03-12 om 16:58

Haha stel je voor nog twee weken. Dat zou wat zijn... nou ze hebben me al gezegd dat ze zo lang niet gaan wachten. Na de uitgerekende datum gaan ze zeg handelen, maar wat precies weet ik niet! 
Klopt inderdaad. Het enige antwoord is, je voelt wanneer t zover is en toch maar zoeken naar antwoorden hahaha t is menseigen denk ik. 
Gister avond wel nog vaal krampen gehad, dat ik er even van moest lopen en puffen. De hele macht verder niks gevoeld en vandaag weer lichte weeen en krampen. Voelde daarnet wel wat vocht maar toen ik ging kijken was het troebel en t rook nergens naar( ben wel verkouden moet ik eerlijk zeggen) denk dat dat gewoon witvloed was, al hoop ik van niet! 

Ik zal t toch maar gewoon moeten afwachten, heb wel zon high achtig gevoel. Ben nooit highgeweest hoor maar ik voel me vreemd en t lijkt of ik moet lachen/huilen tegelijk. Heel erg vreemd... 
Voel de baby wel bewegen. Soms heel erg en soms alleen wat geschuif! Ik ga t denk ik maar gewoon loslaten en afwachten tot de tornado over me heen komt. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorweeen en bevallen ' in het Zwangerschapsforum