Onzeker

1 antwoord en 22592448x bekeken

Pien (Gast) 03-08 om 14:49

 hoi dames,
Ik ben 3 weken geleden bevallen. Mijn stoelgang stoelgang kwam niet op gang. En ik had een bobbel aan de binnenkant van mijn vagina. En elke dag werd deze groter en harder. Ik verloskundige gebeld. Die zei doe maar bekken oefeningen. En kom om 6 weken maar weer. Vaak gaat het vanzelf over. Paar dagen later kwam de huisarts langs. Heb hem gevraagd. Hij zei, ik schrijf wel laxeerzakjes voor. Dan gaat die bobbel wel weg, want jou ontlasting hoopt zich op omdat alle spieren en wanden nog zo zacht zijn, dan kan het niet de bocht door zeg maar. Nou die zakjes helpen inderdaad. Geen bobbel meer.. maar nogsteeds wel een verdikking.  Zacht weefsel. Als ik aandrang voel om te ontlasten dan is de bobbel er weer. Na grote boodschap is die bobbel weg. Maar verdikking niet. Lijkt echt op een zakje die zich vult en leegt. 

Alles leuk en aardig. Maar wie herkent dit , en gaat het inderdaad na langertijd weer over? Questie van geduld en spieren en weefsel tijd gunnen? Want als dit een verzakking is, lijkt mij dat het niet over gaat.. 

reageer

Floor (Gast) 03-08 om 20:05

Nou ik zou maar eens een fatsoenlijk onderzoek eisen in t zhs, dan kun je daar je vragen stellen en weet je dat er goed naar gekeken is. Ik kan me ook voorstellen dat je onzeker wordt op deze manier en dat helpt natuurlijk ook niet met je stoelgang/herstel etc. Ik heb zelf een keizersnee gehad, dus ik herken de klachten niet, maar dit lijkt me wel iets wat meer aandacht vraagt. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onzeker ' in het Zwangerschapsforum