Aanwezigen tijdens je bevalling.

4 antwoorden en 45562321x bekeken

Renate (Gast) 10-12 om 16:25

Ik heb een vraagje.
Inmiddels onder medische controle in het ziekenhuis, nu worden wij een beetje van het kastje naar de muur gezonden door alle arts assistenten die je spreekt, alles moet steeds nagevraagd worden, dingen worden verkeerd gecommuniceerd en daar komen ze later weer op terug. Nu vind ik dat niet erg tijdens te controles, want ook deze mensen moeten het vak leren.
Maar is het mogelijk en zou het raar zijn als ik tijdens de bevalling geen arts assistenten of co assistenten wil hebben?

reageer

Mommy-Of-Nyana 10-12 om 18:00

Hoi Renate, waarom zou het raar zijn...
als jij dat wil respecteren ze dat ook hoor!
hier is het net het zelfde ik heb 1 keer een stagaire gehad die de echo nam van ons meisje ( helemaal geen mooie echo, geen uitleg papa werd niet betrokken niets...)
nou hebben we dit erna wel vermeld bij de Gynae was er echt niet voor te vinden...
ik heb ook een vriendin die in het zh werkt waar ik ga bevallen ze is vroedvrouw, en haar mag ik elk moment van de dag opbellen voor mee op te komen of als ze daar is.. en heb gevraagd of dit mocht en dat was helemaal geen probleem ze zeiden al heb jij het geluk een prive vroedvrouw te hebben ( zo hebben de andere ook meer tijd voor de andere zwangere en bevallen dames) en heb ook onmiddellijk aangekaart dat ik absoluut niemand anders in de bevalingskamer wil dan mijn vroedvrouw en de gynae en eventueel de kinderarst als het nodig is! maar helemaal geen studenten of assistenten!!
ik wil mij op de eerste plaats op mijn gemak voelen en de mensen die ik nu heb zoals vroedvrouw, Gynae voel ik me bij op mijn gemak! en dat heb ik bij studenten helemaal niet en ook niet bij assistenten! en ze gingen hier rekening mee houden! 
het is toch belangrijk dat je je zelf op je gemak voelt zo kan je ook makkelijker ontspannen he!

dus leg het ook eventjes voor bij de Gynae dat je bij de bevalling geen assistenten wil!

Liefs

Iza 10-12 om 19:46

Helemaal niet raar en je hebt het recht om dit aan te geven bij je arts hoor. Wanneer je hier niet goed bij voelt moet je het zeker niet toelaten. Het is belangrijk dat jij kan ontspannen tijdens je bevalling!

Mommy-Of-Nyana 10-12 om 20:15

nou meis als je die ervaring ook al hebt zou ik het zeker even aan je Gynae melden! en het zeggen dat je je hier niet goed bij voelt!! ik heb het ook gedaan en ga het volgende week zeker nog eens een keer doen zodat ze het zeker niet vergeet!! 


Liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Aanwezigen tijdens je bevalling.' in het Zwangerschapsforum