morgen 39 wk wordt ingeleid

7 antwoorden en 43906703x bekeken

flowers (Gast) 10-11 om 14:35

Hoi allemaal.
ik ben morgen 39 wk en wordt ingeleid van eerste kindje.
ik heb vanmorgen onderzoek gehad en heb 1 cm ontsluiting. ik krijg morgen een ballonnetje ingebracht en dat moet de bmm nog meer verweken. Ik hoop niet dat t tot woensdag gaat duren voor we de kleine meid hebben maar bereid me er maar wel op voor.
heeft er iemand de dezelfde ervaring hierin??

hoor het graag. xx

reageer

love my girl! 10-11 om 14:53

Hoi hoi,

Ik ben precies met 40 weken  zwangerschap ingeleid wegens hoge bloeddruk. Ik kreeg ook een ballonnetje geplaatst en moest een nachtje blijven. In de ochtend hebben ze gekeken of het ballonnetje zijn werk heeft gedaan, en ja hoor ik had 2 a 3 cm ontsluiting en kon naar de verloskamers. na 6 uur lang weeën was me kleine meid geboren en nu is ze alweer de 6 maanden gepasseerd. hihi

Succes morgen! Voor je het weet is je kleine meid er

RJ 11-11 om 10:26

Ook ik ben ingeleid vanwege pre eclampsie. Zou in eerste instantie een ballonetje krijgen, had ook 1 cm ontsluiting. Maar op moment va inleiden had ik 2 cm ontsluiting. Heb toen een gel gekregen omdat ballonetje toen geen zin meer had, deze zou eruit vallen zeiden ze. Ben dezelfde dag bevallen. Succes!

flowers (Gast) 11-11 om 10:49

Spannend. Ik heb vanmorgen om 9.30uur het ballonnetje gekregen. nu dus afwachten wat het gaat doen. had nog steeds 1cm ontsluiting. had liever 2cm gehad zodat ze de vliezen konden breken. Mijn baarmoeder begint al aardig te reageren, echt zo'n menstruatiegevoel. Hoop niet dat t te lang gaat duren voordat ik naar de afdeling kan. die ligt namelijk nog vol. lig nu helemaal alleen op de verloskamer. blehhh niks aan. mijn vriend is om 10 uur gaan werken.
hopelijk gaat het allemaal snel nu.

groetjes

anne greet janssens 12-11 om 04:19

Hallo en flowers, hoe is het gisteren gegaan meid?
We zijn benieuwd...
Groetjes

flowers (Gast) 13-11 om 07:13

Hoi Allemaal l
Wij zijn gisteren troste ouders geworden van een dochter Roosje.
poehhh wat was dat heftig maar zeker de moeite waard.
mijn verhaal:
maandag 11-11 naar zkh sochtends om kwart over 8 waren we daar.eerst ctg en ik heb om 10 uur de ballon ingebracht gekregen. Ik had namelijk op dat moment pas 1 cm ontsluiting. ik ben na het inbrengen van de ballon weer aan t ctg gehangen en daarna naar de afdeling gegaan. Savonds om 20 uur na een wandelingetje viel de ballon eruit na wat ontlasting op t toilet. hier zat wat bloed en slijmverlies bij. toen terug naar de afdeling om dit te melden. weer kreeg ik ctg en verder hebben ze niks gedaan. ik vond dit erg vervelend want wist dus niet of ik aan die 2 cm ontsluiting zat die je daarvoor moet hebben. ik heb die nacht nog heerlijk geslapen met een slaappil. smlrgens om half 8 naar de vk kamers om te kijken of ik aan 2 cm zat. poeh dat was spannend. gelukkig had ik 2/3cm. de vliezen werden om 9 uur gebroken en werd een uur gewacht op eigen weeen. om 10 uur toch weeenopwekkers via infuus. Om 11.15 uur had ik al flinke weeen die om de minuut kwamen. weeenstorm was ik gepasseerd. op de verloskamers was een bom ontploft want alles lag vol en daardoor super druk. daarna keken ze hoeveel ontsluiting ik nu had dit was 4/5cm. door de weeenstorm hield ik het niet meet vol en werd het infuus uitgezet. mijn lichaam nam t over. Evengoed bleef het om de minuut komen. om 15.15 uur kon ik niet meer en heb gevraagd of ze alstublieft konden kijken wat de ontsluiting was. gelukkig was het al 9 cm. pohhh opluchting zeg. Om half 5 mocht ik gaan persen en om half 6 was ze er!!! en dat allemaal op eigen kracht en dat voor n eerste....zo nu gaan we ons meisje weer knuffelen.

succes allemaal. xx

anne greet janssens 14-11 om 09:28

Dikke proficiat met jullie dochtertje! Mooie naam trouwens, echt lief!
Ook gefeliciteerd met je prestatie meid!
Geniet er maar van
Groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'morgen 39 wk wordt ingeleid' in het Zwangerschapsforum