Zorgen over bevalling

0 antwoorden en 40947666x bekeken

Ann91 17-01 om 12:34

Hoi allemaal.

Ik ben momenteel 38 weken zwanger van ons eerste kindje en ben het (zoals wel meer vrouwen denk ik) meer dan zat... ik kan al een week amper lopen ivm erge steken in mijn liezen, sinds gisteren zelfs als ik zit of lig doet het pijn... daarnaast maak ik me zorgen of de bevalling wel (op natuurlijke wijze) gaat lukken.. Ik heb diverse groei echo's gehad in het ziekenhuis en ons kindje blijkt erg groot... afgelopen woensdag bij de vk geweest en die heeft me door gestuurd naar het ziekenhuis voor een echo, het kindje word nu al op ruim 7 pond geschat.. en dan te bedenken dat ik misschien nog 4 weken moet!!!
Ik slaap ook slecht (mede door heel veel maagzuur) en omdat mijn buik gigantisch is... (mensen vragen zelfs of het er maar 1 is) 
Ik moet  woensdag weer naar de vk en ik hoop dat ze wat willen gaan doen, inleiden of strippen ofzo... maar ben er bang voor.. Pfff ik ben echt bang voor de bevalling Dit had ik hiervoor nooit.... had altijd zoiets (zelfs toen ik al zwanger was) Iedereen kan kinderen op de wereld zetten dus ik ook, en ook ben ik er van bewust dat bevallen geen pretje is maar dat ik (iedereen) het wel over leef hihi. Maar  nu elke keer word gezegt dat ie zo groot is, en de kans op complicaties ook groter is dan bij n kleiner kind... begin ik me toch echt zorgen te maken.

Iemand die hier ook ervaringen mee heeft??????

Xxx

reageer