Advies gevraagd

2 antwoorden en 39110270x bekeken

Nin (Gast) 07-09 om 18:59

Beste lezer(s),

Ik wil graag even mijn verhaal kwijt als dat mag.. Ik ben namelijk nogal nerveus.
Allereerst slik ik de pil al ruim 2 jaar al heel netjes. tot bijna 3 weken geleden.
Op de 5e dag van mijn strip. Ben ik op zaterdag avond een pil vergeten. Daar kwam ik pas de volgende nacht achter. Toen alsnog de pil ingenomen + die ik vergeten was. De volgende dag de HA gebeld en om advies gevraagd. Toen diezelfde dag nog een MAP gehaald. Nu komt het (niet zo ) leuke deel. Aangezien ik moeite heb met pillen slikken. Sneed ik de map pil door de midden. Om zo dus 2 x een helft in te nemen. 1 deel belandde in mijn maag. De ander in het putje. Oh (minder fijn) dacht ik. Wel gewoon zonder condoom gevreeën in alle weken. En nu dus opeens hele levendige dromen, Opvliegers en misselijkheid met vlagen, niet naar het toilet kunnen. Verder heb ik ook het gevoel dat er iets anders aan mij is. En nu wel flink aan de kak. (sorry).

Heeft iemand een mening of advies over dit nogal ingewikkelde verhaal ? Ben ik terecht ongerust?

Bedankt voor jullie tijd.

reageer

Iza 08-09 om 09:41

Beste Nin,

Het is altijd lastig om over dit soort situaties een oordeel te geven. Elk lichaam is anders etc en meestal is het enige wat echt rust geeft het doen van een test wanneer dit nodig is. 
De levendige dromen, opvliegers en last van je spijsvertering kunnen ook door de stress worden aangewakkerd die je door deze situatie ervaart. Ik wens je heel veel sterkte. Houd je ons op de hoogte over de afloop?

Nin (Gast) 08-09 om 13:56

Beste Iza,

bedankt voor je reactie. ik heb gisteren de laatste pil ingenomen. Net 2 etos testen gehaald nu even afwachten tot zaterdag ochtend.

Ik laat het je weten

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Advies gevraagd' in het Zwangerschapsforum