wanneer moet ik gaan testen?

5 antwoorden en 38994702x bekeken

DeeDee (Gast) 20-09 om 15:06

Je geeft al aan dat je naar de gynea gaat en dat je volgens haar dit weekend ongesteld moet worden dus daar is je antwoord al. En de rest van je vragen kan je gynea ook wel voor je beantwoorden, ik heb geen idee wat clomid is dus ja. Dat kan je toch allemaal gelijk bij je gynea vragen? 

reageer

Lana (Gast) 20-09 om 15:18

Goh wat een vriendelijk antwoord :-) ik heb geen afspraak staan met de gyneacoloog. Moet nu 6 maanden clomid slikken en als er dan nog geen zwangerschap is terug komen. Clomid is een hormoon wat er voor zorgt dat je een eisprong krijgt. Was gewoon erg benieuwd of er dames hier waren die op die manier zwanger zijn geraakt en nog weten hoe hun cyclus op dat moment was en hoeveel dagen na de eisprong de menstruatie zich aan diende.

Lana (Gast) 20-09 om 15:34

Dankje voor je antwoord.. dat zou dus betekenen dat ik 1 dag over tijd ben. Ja aan de hand van je progesteron gehalte kun je zien of je een goede eisprong hebt gehad. Boven de 30 is goed. Ik wacht braaf nog even!

DeeDee012 20-09 om 15:35

Ja, dat zou ik wel denken. Al heb ik wel eens gehoord dat de luteale fase (fase na de eisprong) ook best tot 17 dagen kan duren. Je heb wel geduld moet ik zeggen, ik had al vanochtend getest 

Aha, weer wat geleerd!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wanneer moet ik gaan testen?' in het Zwangerschapsforum