Beaba Babycook

7 antwoorden en 45846872x bekeken

gerda 07-06 om 20:39

Ik heb een Beaba Babycook aangeschaft. Toen mijn dochter een baby was waren we altijd aan het rommelen met pannetjes met fruit koken en pureren met een staafmixer en dit lijkt me een veel handiger oplossing.
Hebben jullie ervaring met de Babycook en misschien nog handige tips?

reageer

Esther 07-06 om 20:43

Wij hebben er ook 1. We hebben dan de avent stoomblender. Superprettig ! We doen eigenlijk altijd wat de pot schaft ook in de blender voor onze kleinste. We hebben wat gehakt in kleine porties ingevroren voor als het vlees te pittig is.

Anke (Gast) 07-06 om 21:36

Diepvriesgroenten werken er heel goed in, dat kun je samen met je normale groenten en aardapellen of rijst er bij doen voor wat extra vitamientjes en variatie

Overigens is het echt heel erg lekker, tenminste als je het naast dat olvarit spul houdt

gerda 08-06 om 07:04

Ik geloof echt dat het heel lekker is. Mijn dochter had koemelkeiwitallergie en tot ze anderhalf was hebben we alles apart voor haar gekookt. Voorbeelden voor recepten haalde ik van de Olvarit potjes (de ingrediënten en de verhouding van de ingrediënten). Alle ingrediënten mikte ik zo bij elkaar in de pan en met het pureren verdunde ik het eten met het kookvocht. Zo was er toen ook een bruine bonen potje met rundvlees en appel en dat was echt superlekker en wel 10 keer zo lekker als datagene wat in het Olvarit potje zat.
Nadeel ervan was echter dat ik (omdat het best veel werk was) voor enkele weken in 1 keer kookte en het invroor. Het eten vond ik na ontdooien echter natter en minder lekker als voor het invriezen. TOen haalde ik al van die grote zakken diepvriesgroenten die ik gebruikte en dat was ideaal en dat kan ik natuurlijk ook met vlees doen: in porties verdelen en invriezen. Ik stel me voor dat met de Babycook veel makkelijker en sneller 1 portie kan worden gemaakt dan in pannen gekookt en daarom wilde ik het apparaat ook.
Ik geloof dat er bij de Babycook ook een kookboekje zit. Het zal me benieuwen! Ben blij hier in ieder geval positieve reacties te lezen. Bedankt!

Natalie 11-06 om 14:14

Hallo,

ook ik had een Babycook van Beaba voor mijn zoontje, echt zo heel erg gemakkelijk! Het vlees, gehakt, kip, rundsvlees werd ook bij ons in gebruiksklare porties ingevroren, is erg handig zo, dan is het enkel nog wat groentjes erbij, patatje, en klaar! Erg handig in onderhoud.
Ook voor fruitpapjes gebruikte ik hem, het was niet weg te denken van mijn aanrecht. En dat zal deze keer niet anders zijn!

Dani 11-06 om 22:48

Ik kookte altijd zelf voor dochter en vroor dat toen ook in. Af en toe een fruithapje van olvarit voor als we een dagje uit gingen ofzo, anders ook vers.

Zal babycook eens gaan bekijken, wil iig ook dit keer alles zo vers mogelijk en zelf klaargemaakt.

Bos (Gast) 07-12 om 11:19

Ik heb zelf ook een babycook. Ik ben er heel blij mee. Ik heb wat van mijn favoriete receptjes online gezet: http://babycookrecepten.blogspot.nl/

miera (Gast) 08-12 om 10:50

ik gaf mijn kinderen altijd tot 1 jaar olvarit groente en fruit potjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Beaba Babycook' in het Zwangerschapsforum