Ongelukkig

5 antwoorden en 38558153x bekeken

Dikkertje 09-11 om 20:07

Ik ben zwanger en voel me ongelukkig  En vraag me af wie heeft dit ook en kan het met me delen

reageer

chantieeeee 11-11 om 14:20

Ben niet zwanger en ook niet ongelukkig. Dus dat kan ik niet met je delen maar waarom ben je zo ongelukkig als ik vragen mag?

Angie 11-11 om 14:26

HOelang ben je zwanger? als je je depri/ongelukkig gaat voelen even aan de bel trekken!

Bij je huisarts en vragen naar eventueel verwjizing naar een POP Poli in de buurt. Is speciaal voor zwangere vrouwen met dit soort gevoelens, medicijn gebruik of gewoon speciale hulp. 

Het is niet raar, het komt vaker voor dan mensen beweren alleen er word niet over gesproken

Maar blijf er aub niet te lang mee lopen en ga voor jezelf en je kleintje naar de huisarts

fenne (Gast) 11-11 om 14:45

Nou ieder mens voelt zich weleens ongelukkig he . En het is algemeen bekend dat zwangeren al helemaal last hebben van moodswings oftewel hormonen. Ik kan ook van heel gelukkig naar een emotionele jankerd gaan.. Haha. Gelukkig houdt manlief er rekening mee dat het aan mn zwangere hormonen ligt.. Ik weet niet in welke mate je je dan ongelukkig voelt. Misschien moet je voor jezelf even duidelijk hebben welke gedachte die ongelukkigheid bij je opwekt. En in hoevele mate je ongelukkig bent. Als je meer ongelukkig dan gelukkig bent zou ik maat even met iemand praten ja.

Angie 11-11 om 14:50

KLopt dat ieder mens zich wel eens ongelukkig voelt..maar ik heb er ervaring mee ivm medicijnen en zwangerschap vandaar dat ik aangeef dat ze niet te lang moet wachten mits dit inderdaad niet een hormoonaanval is hihi

Dit zal ze zelf wel het beste aan kunnen voelen..... ik heb er te lang mee gelopen en nadat ik hulp had kon ik weer na een tijdje zeggen dat ik me stabiel voelde.

blije mama is een blije baby.. het brengt een hoop stress met zich mee dus probeer dat te voorkomen en ga niet zelf oplossingen zoeken of bedenken laat dat over aan de specialisten

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ongelukkig ' in het Zwangerschapsforum