Morgen begint het!

9 antwoorden en 45835871x bekeken

gerda 15-06 om 11:05

Ja, inderdaad, morgen begint het: de verbouw van de garage tot een extra kamer/ruimte.
Al voordat ik zwanger was hadden we dat afgesproken. 2/3 Deel van de garage wordt een ruimte waar het speelgoed van de kinderen komt te staan, de computer, maar ook een opbergplek voor strijkplank en stofzuiger. 1/3 Deel van de garage blijft voor de fietsen e.d. (gelukkig hebben we een carport voor de auto!).
Morgen wordt dus de vloerverwarming ingefreesd en kan er een dekvloertje over. Daarna binnenspouwbladen optrekken van gasbeton. Als laatste het zeil op de vloer en een systeemkast voor het speelgoed.
Daarna kan al het speelgoed wat nu op de vloering staat weer naar beneden, in de kast. Kan de vliering klaargemaakt worden voor onze zoon en wordt de huidige kamer van mijn zoon in ere hersteld als babykamer.
Een redelijke klus dus nog, maar dat moet wel lukken toch voor 3 december .

Zijn er nog meer mensen hier die net als wij aan het verbouwen zijn?

Gr. Gerda

reageer

* 20-06 om 09:40

En hoe gaat het Gerda jullie hebben vandaag in elk geval het weer mee zitten...

Gr Ju

Plukje (Gast) 15-06 om 11:17

hi Gerda, wij zijn 2 maanden voor de bevalling nog verhuisd. Op zich dachten we nog wel een jaartje in ons oude huis te kunnen blijven maar er kwam zoooooo'n leuk huis voorbij dat we niet meer konden wachten.

We hebben in 2 maanden tijd, want er zat haast achter heel het huis verbouwd. Nou ja, vooral mijn man en mijn pappie. Ik was de bezorger van drank en volgens iedereen te veel op en aanmerkingen. Tsja, nesteldrang he !

Wel heerlijk hoor, zo'b mooie grote speelkamer ! Je zult wel blij zijn !

 :-)

* 15-06 om 13:02

Hi Gerda,

Suc6 met de verbouwing hier net alles klaar douche en trapdeur tenminste voor zover dan want de babykamer  gaan we nog doen... in de vak straks van af 3de week juli hopelijk alles klaar maar er zijn altijd dingen die er blijven te doen in een huis een huis is nooit af...

Groetjes Ju

Dani 16-06 om 10:16

Verbouwing...praat me er niet van....
Kasten zijn bijna klaar om gelakt te worden,muren moeten geverfd, extra kamertje bouwen.....en nu zo balen dat ik bijna niets kan doen.
Vriend moet het zo'n beetje alleen doen en soms zie ik het niet meer zitten hoor, stomme meubels die hij wil schuren, wil ze soms van het balkon mikken!

En als laatste als zijn zoontje zijn nieuwe kamertje betrekt de kinderkamer nog...gelukkig hebben we nog wel even de tijd

* 19-06 om 16:18

Hi Dani,

Ja dat is ook zo hoe oud je het zoontje van je vriend enneh kan me voorstellen dat je zo stomme meubels van het balkon af wil mikken hahaha :-) en idd je hebt nog wel even de tijd... 

Groetjes en liefs Ju

Dani 19-06 om 20:00

Hoi Ju,

Zoontje is bijna 9 (maar dat weet je inmiddels al toch, en het is dat mijn vriend mijn oude meubels niet mooi vind (te strak en eigenlijk ook te groot voor hier) anders waren we al klaar geweest.

Nou ja, als het af is zijn we extra blij!!

* 20-06 om 09:39

Hi Dani,

Ja ik wist dat je stiefzoontje 9 is en dat hij luisteren een moeilijk onderdeel vind :-) hahaha. Maar ja niet alleen je stiefzoontje hoor maar mijn zoon kan er ook wat van.. Maar dat wist je ook al.

Btw hoe bedoel je vriend vind je meubels niet mooi.. Kan je ze anders niet verkopen via marktplaats is ook een leuke optie om wat dingen te vinden heb er een queeny kinderwagen combi van af geplukt in zeer goede staat voor 61 euro normaal kosten die dingen al gauw 500 a 600 euro niet normaal hoor vind ik.

Ik snap dat jullie extra blij zijn als het af is.. Ik ook we moeten boven nog verder af maken en de vloer is vanaaf binnen dus dan is bijna alles in huis kan niet w8 tot mijn man vakantie heeft kunnen we de boel afmaken..

Dan shoppen voor babyspullen want de SEO komt ook eraan en dan kan je dingen toch beter afstemmen, ben helemaal niet nieuwschierig hahahaaha

Gr en liefs Ju

Dani 20-06 om 15:13

Haha nee hoor jij bent niet nieuwsgierig!!


Lekker klussen in de vakantie....hier komen de kids dus die ga ik dan maar vermaken of ze moeten mee helpen!Of ze gaan maar naar opa en oma, kunnen wij door (ik met aanwijzingen geven en hij met werken hihi).

Meubels worden idd verkocht, wij struinen MP ook af, zulke leuke en goedkope dingen, zelfs de oppas komt van MP haha

Groetjes dani

* 20-06 om 16:39

heerlijk mpen en ik ben niet een beetje maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg schieuwnierig hahaahahaha fijne aaaaf

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Morgen begint het!' in het Zwangerschapsforum