Zwangerschapssymptomen, bruinverlies en test negatief

8 antwoorden en 37932506x bekeken

Iemand (Gast) 18-01 om 17:44

Hallo ik heb een vraag kan het zijn dat ik zwanger ben? Als ik hoofdpijn heb, misselijk ben, buikpijn heb, bruinverlies, aders op m'n borsten hee duidelijk, vele krampen en een slecht humeur. Normaal moest ik 2, bijna 3dagen geleden ongeteld zijn maar vandaag pas heb ik een beetje bruin verlies. Ik weet niet wat dit betekent. Gisteren ochtend heb ik een test gedaan en die was negatief. Misschien is deze te vroeg uitgevoerd, ik weet het niet. Weet iemand wat het zou kunnen zijn?

reageer

chantieeeee 20-01 om 09:35

Even afwachten en morgen nog eens een test doen.

Iemand (Gast) 20-01 om 10:35

ik heb juist getest en negatief. Ik begrijp er niks meer van. Gisterenavond ben ik bijna flauwgevallen in de badkamer en steken tussen mijn borsten ook zijn mijn tepels een beetje donker. Echt raar ik weer niet wat ik er moet van denken. Normaal moet ik deze avond mijn pil terug beginnen nemen. Maar ik weet niet of ik dat moet doen als er misschien toch iets zou zijn.

nicole 1979 20-01 om 14:05

toch maar eerst even naar de huisarts

Iemand (Gast) 20-01 om 15:02

heb ik gedaan en ze heeft ook een urinetest uitgevoerd en die was negatief ik moet volgende week terug testen van haar. Nu zijn er nog paar dingen bijgekomen. Ik moet vaker plassen vandaag en ik heb zo een gevoel van een dikke buik. Ook ruik ik nu het hondeneten meer dan voordien. Wat is er toch aan de hand? Zou het kunnen dat ik zwanger ben ondanks een negatieve test en nu bloedverlies? Mijn grootmoeder had ook nog bloedverlies tijdens haar zwangerschap. Mijn moeder weet ik niet want zij is gestorven.

chantieeeee 21-01 om 11:15

Doet je huisarts geen bloedtest dan? Urinetest kun je thuis ook doen namelijk.  Ik hoop het natuurlijk voor je maar ben bang dat je niet zwanger bent als ik dit zo lees, de 18de was je al 3 dagen over tijd dus nu al bijna een week dan zou je wel een positieve test moeten hebben
Maar je weet het natuurlijk nooit, een lichaam is een raar iets

nicole 1979 21-01 om 12:17

Het lijkt mij ook sterk dat je zwanger bent maar idd zeg nooit nooit. 
Inderdaad vragen om een bloedonderzoek.

Bootje89 (Gast) 23-01 om 06:47

3 jan. Begin Stopweek De pil
5jan" ongi" begin ( ik kan t geen ongi noemen)
7 januari was alles weer weg
10 januari begin strip
12 januari lichtbeigeroze afscheiding
13 januari lichtroze afscheiding
Vanaf 19 januari tot nu op en af bruin verlies
dan hele dag niks.en dan savonds weer paar druppeltjes.   Kmoet rond 2 van februari stoppen met de pil dus mijn nod zal rond5 febrauri zijn. Khad toch testje gedaan de 18de januari maardie is negatief.  Is dir nou te vroeg of gewoon  noet zwanger?Kheb vanaf die 5 februari raar gevoel in mn buik en onderrug. OJA klinkt gek maar ook van die naaldprikjes in mijnn vagina . Heb even gegoogled en ik heb geen symptonen van blaasonsteking of infectie.  Bij mijn voroge 2 zwangerschappen ben ik ook 2 mnd nog bruinverlies gehad. We zijn niet bewust voor een 3de bezig. Hoe dan ook jullie zijn geen dokters maar misschien herkent iemand dit?  Bedankt alvast voor jullie reactie.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapssymptomen, bruinverlies en test negatief ' in het Zwangerschapsforum