oeps geslacht gezien

10 antwoorden en 45984759x bekeken

miriam 22-06 om 12:49

ik heb toen ik 19 weken en 2 dagen zwanger was een 20 weken echo gehad. daarbij werd natuurlijk de vraag gesteld of ik het geslacht wou weten. dat wouden wij dus niet.
omdat ik een nierziekte heb ben ik onder extra controle bij de gyn. gisteren was ik er weer en nu heb ik het geslacht gezien bij de echo... en er is geen twijfel mogelijk want ik heb het maar benoemd.
die gyn. zette het beeld stil precies tussen de beentje dus toen zag ik dat er een piemeltje zat.

nu zit ik met de vraag moet ik dit dan ook maar aan de mensen om ons heen vertellen. ik weet het nu toch al en kan het denk ik ook maar moeilijk stil houden.

reageer

vlinder86 22-06 om 12:56

Ey Miriam,

Gefeliteerd!
Wel jammeer dat je het geslacht al gezien hebt, terwijl jullie het eigenlijk niet wilde.
Dat ligt helemaal aan jullie of iedereen het mag weten.
Ik wil het zelf wel weten en zal ook vertellen aan iedereen.
Maar die keuze is aan jullie. Je kan het misschien ook zolang mogelijk stilhouden als je het niemand wilt zeggen, m aar dat lijk me idd wel erg moeilijk!
Succes ermee!

Dani 22-06 om 13:15

Hoi Mirjam,

O, dat is dus mijn angst he wat jij hebt meegemaakt!
Wij willen het ook niet weten maar ik ben bang dat ik tijdens de 20 weken echo toch zal gaan zoeken.....

Wel hartstikke leuk dat je het nu weet? Een klein jochie!!!!!Gefeliciteerd meid!

En wat betreft de rest er om heen, als je je mond kan houden gewoon doen, is er toch nog een verrassing voor hen, En kan je dat niet, dan lekker vertellen. Wij wisten het hier ook van schoonzussen en tegenwoordig is het "normaal" dat i"iedereen " al weet wat er gaat komen.

liena 22-06 om 13:38

een vriendin van mij heeft het werkelijk stil kunnen houden tot haar kleine meid geboren werd. je moet het maar kunnen. soms met al die strikvragen ze proberen het altijd op allerlei manieren uit te krijgen.
misschien dat het helpt om hier gewoon volop te praten over jullie toekomstig zoontje ipv je familie en vrienden.
ik was zelf veel te nieuwschierig om het niet te vragen aan de gyn wat het werd.
ondertussen weet iedereen al wat het gaat worden en de meesten ook al hoe hij gaat heten.
vind dat eigenlijk niet zo heel belangrijk als hij maar super gezond ter wereld komt
maar dat komt waarschijnlijk ook wel door hetgeen we allemaal al hebben mee gemaakt.
groetjes liena

* 22-06 om 14:39

Hi Miriam,

Jullie kunnen ook net doen alsof jullie het niet weten toch lekker voor jezelf houden en als de kleine man straks geboren is dan weet iedereen het gauw genoeg het is aan jezelf wat wil jij/jullie.

Gr Ju

miriam 22-06 om 16:24

ik heb het alleen aan mijn familie verteld. en dat omdat ik echt de teleurstelling moet verwerken dat ik het al weet. we houden het voor onze vrienden geheim en voorlopig ook nog voor de familie van mijn vriend (wegens dat er iemand vannacht is over leden)

ben stiekem wel blij dat het een jongetje is dat leek mij het beste passen bij de zoon die ik al heb. die is gewoon een broertje nodig.
het is iig fijn dat we ons nu niet meer op 2 geslachten hoeven te concentreren. en we nog alles van onze zoon hebben bewaard op zolder. 

iig ben ik blij met de reacties

* 22-06 om 16:33

Gecondoleerd met het verlies was het familie jong of oud gestorven

Lekker genieten en mooi dan hoef je niet alles opnieuw aan te schaffen..

Lexy 22-06 om 20:16

Bij onze eerste hebben we het helemaal stil gehouden. Mijn vriend heeft het wel aan mijn zus verteld, kwam later ook wel goed uit toen ik in het ziekenhuis terecht.
Ook kon ik bij haar dingen laten welke ik op internet besteld had.

Nu tijdens mij tweede zwangerschap wilde ik het graag voor me houden, mijn vriend echter liever niet. En omdat we al een dochter hebben aan wie we graag wilden vertellen of zij een broertje of zusje zou krijgen en we van haar niet kunnen verwachten dat zij niets zegt, hebben we besloten het gewoon kenbaar te maken., wij verwachten onze tweede dochter!

De naam zou ik persoonlijk nooit zeggen. Dan is de verrassing er wel helemaal vanaf. Maar dat is ieder persoonlijk, net als met het geslacht.

En Miriam, gecondoleerd! Sterkte!

vlinder86 22-06 om 21:23

Gecondoleerd en sterkte!

miriam 22-06 om 22:17

het is de oma van mijn partner ik heb haar nog maar 2 keer gezien (schande van mezelf) maar ze heeft de mooie leeftijd van 89 jaar bereikt. was alleen voor mijn partner denk ik vandaag een dubbele teleurstelling. de bevesteging dat het weer een jongetje word (hij wou erg graag een dochter) en dan het bericht van zijn oma.

ik ben iig helemaal in mijn nopjes en nu toch maar al even met mijn moeder een eerste baby truitje aangeschaft... zo leuk weer baby kleertjes kopen. ook al koop ik max 3 pakjes... alles van de vorige is nog zo mooi.

de naam ga ik ook niet bekend maken en ook zeker niet omdat we daar nog lang niet over uit zijn. wie weet heeft iemand een goede tip... onze oudste heet Sem iemand een idee???

Anke (Gast) 22-06 om 23:57

Ik had dus precis hetzelfd. Op een gegeven moment vraagt die muts of we willen weten wat het wordt en ze zet het beeld stil precies op zijn zaakje. Nou bedankt ....

Komt dus blijkbaar meer voor dan ik dacht. Wij hebben het uiteindelijk iedereen verteld. Dat voelde gewoon goed. Gewoon je geveol volgen zou ik je aanraden

Liefs Anke

Je kunt reageren op dit onderwerp 'oeps geslacht gezien' in het Zwangerschapsforum