Wat doen als iemand niet blij is met jouw zwangerschap?

4 antwoorden en 37170917x bekeken

sillypilly 21-03 om 13:31

Jaloezie is iets heel naars,ik herken het wel.
Gelukkig zit ik zelf niet zo in elkaar want gun iedereen het beste.
Denk dat je jou er niet teveel van aan moet trekken en lekker gelukkig moet zijn met jou zwangerschap.
Snap dat ze het heel moeilijk heeft want ze zal het wel heel graag zelf ook willen.
Je kunt het eens te sprake brengen maar zou er niet teveel van verwachten.
Succes!!

reageer

kuki88 21-03 om 13:41

Ja dat is lastig. Ik denk dat ze bij haar andere  vriendinnen ook jaloers is.  Niet alleen  bij jou. Maar mis voel ze zich comfortabel genoeg bij jou om haar gevoelens te erkenen.


 Ik zal het gewoon tijd gunnen. Stel ze word zwanger dan is ze vast erg blij voor jou. Niemand wil zulke jaloerse gevoelens hebben. Maar soms kan je er niks aan doen. 

Je mag natuurlijk wel zegen dat je vervelend voor haar vind dat nog niet wil lukken maar dat je zelf wel verdrietig er van word dat ze daardoor minder blij kan zijn met jou zwangerschap..

chantieeeee 21-03 om 13:51

je kan wel aangeven bij je schoonzus wat het met je doet en hoe jij je daarbij voelt. Maar als ik het goed begrijp word jij niet heel makkelijk zwanger? Omdat je ook zegt dat je eind 2014 na een lange tijd proberen eindelijk zwanger was. Dus misschien ben je wel al vanaf begin 2014 bezig voor een kindje?? Dan mag je schoonzus met haar paar maandjes gewoon niet zeuren. Zo hard als ik het nu neerzet bedoel ik het niet maar ze is eigenlijk nog maar net begonnen. Een paar maanden is echt niks, er staat gemiddeld een jaar voor. En tuurlijk als je een kindje wil, wil je liever gisteren dan morgen zwanger zijn zo is het gewoon. Maar ik snap wel dat jij je hier rot onder voelt. Jij bent zelf al jaren bezig en hebt ook een verdrietige miskraam meegemaakt. Je schoonzusje zou een gat in de lucht moeten springen voor je bij wijze van.... tenminste dat vind ik. Maar het is altijd lastig om te oordelen over iemands gevoel.  Probeer met haar te praten, jullie zijn toch familie en familie is belangrijk. Wel raar ook dat ze voor vriendinnen wel blij kan zijn en voor jou niet  die snap ik even niet.  Geniet van je zwangerschap meid ongeacht wat er om je heen allemaal afspeelt. Voor je het weet ben je bevallen. Ook al lijkt dat nu ver weg. En je zwangerschap is zo bijzonder. Laat niemand dat gelukgevoel van je afpakken. Nog even en dan ga je je kleine ook voelen enzo dan word het helemaal super  

Debje84 21-03 om 22:52

Super bedankt voor jullie reacties, ik heb er erg veel aan! Mijn man vindt dat ik niks tegen haar moet zeggen erover (volgens mij vind hij dat ik een beetje overdrijf of dat het de hormonen zijn). 

Hij zegt dat hij denkt dat ze best blij is voor ons, ik vind dan weer dat wij dat niet alleen moeten denken maar ook best wel mogen merken!! 

En ik wil me ook niet elke keer hoeven inhouden als ik bij haar ben want ik ben zoooo gelukkig!!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat doen als iemand niet blij is met jouw zwangerschap? ' in het Zwangerschapsforum