Bijna bekend of we een zoon of dochter krijgen

2 antwoorden en 45990293x bekeken

gerda 04-07 om 10:52

Hoi hoi,

Afgelopen maandag ben ik op controle geweest bij de VK. Ze vroeg of we willen weten of we een jongetje of meisje krijgen (ja dus!) dan zou ze straks tijdens de echo gaan kijken.

Nou, blij dus. Over 2 weken hebben we de 20 weken echo en redelijkerwijs vertellen ze het ons ook dan, maar nu zou ook heel fijn zijn. Alle winkels hebben opruiming en is nog volop keuze en kunnen we alvast wat gaan "inslaan" en de keuze over 2 weken is misschien al veel minder.

Hoe dan ook, zij kijken.......... had ons kleintje zijn/haar voetjes ervoor en lag laag en de VK kon het niet goed zien.
Haar 1e indruk was een meisje, maar vanuit een iets andere hoek leek er "iets" te zitten, maar dat kon ook de schaduw van de navelstreng zijn.......

Balen dus! Maar over 2 weken een nieuwe kans en hopelijk werkt ons kleintje dan een beetje meer mee :-).

reageer

Tineke 04-07 om 11:02

Ik hoop het alvast voor jou dat je kleintje binnen 2 weken zijn of haar geslacht prijs geeft.

Die van ons heeft het tot aan mijn 24 weken verstopt, de sloeber!
Wel leuk om te weten of je een jongen of meisje krijgt. Kan je gerichter  kiezen bij kleertjes, namen, geboortekaarten en attenties, etc..

Ik duim alvast voor je!

gerda 04-07 om 11:14

Nou, dat is ook de reden dat wij het graag willen weten hoor.... De keuze in neutrale kleertjes is zo beperkt tegenwoordig en inderdaad je kunt ook heel gericht kiezen bij de naam.
Toen ik zwanger was van onze zoon hebben we ook aan onze dochter verteld dat ze een broertje zou krijgen en dat hij Julian heette. Ideaal! We hebben het vanaf dat moment altijd over Julian gehad in plaats van "de baby" en toen hij was geboren hebben we tegen onze dochter gezegd: "Dit is nu Julian."
Sommige mensen vonden dat helemaal niks, dat we zijn naam ook al bekend hadden gemaakt, maar wij vonden het ideaal. Gaan we nu dus ook weer doen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bijna bekend of we een zoon of dochter krijgen' in het Zwangerschapsforum