Help!

2 antwoorden en 37140953x bekeken

Justme 17-04 om 23:03

Ik ben ten einde raad, normaal lees ik alleen op forum's dit is de eerste keer in mijn leven dat ik zelf een bericht plaats.
Ik zal uiteindelijk mijn keuze's zelf moeten maken maar hoop op een beetje advies of tips.

Mijn vriend en ik (hij 24 ik 27) weten sinds afgelopen woensdag dat we zwanger zijn, ik zit op 5 weken nu (erg prill dus nog). We hebben bewust gekozen om te stoppen met de pil daar wij beide dachten dat het nog wel een half jaar tot jaar kon duren gezien het feit dat ik al 12 jaar de pil gebruik, echter ben ik een maand geleden gestopt en ben ik gelijk aangetikt! We hebben nu heel 't weekend elkaar niet gezien (Wel gesproken) maar sinds vandaag de grootste ruzie, hij heeft zijn spullen opgehaald en we gaan beide nadenken. Ik weet niet meer of ik wel echt gelukkig met hem ben, zijn manier van reageren, mij kleineren, commanderen, behandelen alsof ik een hond ben, uitschelden, lui zijn en niets doen in huis etc etc etc. Ik besef mezelf dat deze dingen ook speelde voordat ik zwanger was, maar heb altijd goede hoop gehad dat het goed zou komen. maar het lijkt alsof het me nu pas allemaal duidelijk wordt, dat het niet gezond is hoe hij me behandeld, hoe hij in onze relatie staat en flipt om de kleinste dingen (alsof hij zwanger is en last heeft van hormonen). Ik heb vandaag ook voor het eerst met mijn ouders gesproken en die schrikken hier heel erg van, mijn beste vriendin en zusje wisten al langer dat er dingen speelde. ze zeggen allemaal "STOP met de relatie, is niet goed voor jou en niet voor de baby" (helemaal omdat t nog zo pril is). Ik ben ten einde raad, hij is vandaag over een lijn gegaan waardoor mijn ouders etc heb niet meer accepteren of hoeven te zien. Ik weet niet meer wat ik moet doen, verder gaan met hem? of niet... de zwangerschap doorzetten... of niet..

al deze stress is ook niet goed voor de baby.

reageer

Anoniem (Gast) 18-04 om 00:05

Ik zou gewoon voor jezelf en de baby gaan  als een gozer zo reageert  is hij het niet waard  om vader te zijn  en abortus moet je niet doen is het niet waard. Succes.

Justme 18-04 om 06:41

He Justme (we hebben dezelfde naam),
Wat een moeilijke situatie. Ook een situatie waar alleen jij een beslissing in man nemen. Ikzelf zou voor mezelf en de kleine kiezen als ik het zo lees...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help!' in het Zwangerschapsforum