Ben ik zwanger??

2 antwoorden en 36660098x bekeken

Lola (Gast) 29-05 om 11:32


Dag iedereen, 
ik heb de laatste week last gehad van een rammelende buik, ben winderiger en ik boer vaker dan normaal, normaal doe ik dit amper.. Ik ben ook zeer emotioneel de afgelopen week, we zijn nu zondag, vorige maandag tot en met vrijdag heb ik veel witverlies gehad... Sinds zaterdag is dit gestopt. Heb 2 dagen hoofdpijn gehad wat ik normaal nooit heb... Ik heb ook nog nooit eerder witverlies gehad, en ik dacht dat het wel zou goedkome, en ik niet zwanger ben, maar ik begin enorm te twijfelen.

Ik was van plan de pil beginnen te gebruiken de eerstvolgende maandstonden, en ondertussen niets te doen, maar mijn vriend was onlangs jarig en we hebben seks gehad, met condoom uiteraard maar nu weet ik niet als hij er niet eens is afgegleden ofso en dat mijn vriend dit niet heeft gezegd om me niet bang te maken..? Hij zegt dat alles goedkomt.
Wat denken jullie?

Ik stress nu echt heel hard.

Groetjes

reageer

Anoniem (Gast) 29-05 om 11:54

Als het condoom goed is blijven zitten is de kans klein dat je zwanger bent. Je kunt een zwangerschapstest doen om het uit te sluiten. Maar dan moet je wel weten wanneer je ongesteld moet worden. Je kunt niet eerder als dan gaan testen. Mocht je niet regelmatig zijn. Test dan ongeveer 18 à 19 dagen nadat je gevreeën hebt. Sperma blijft ongeveer 3 dagen goed en gemiddeld genomen wordt je 14 dagen na een eisprong ongesteld, de extra dagen zijn om uit te sluiten dat je tevroeg test. Bedenk je ook dat er meer redenen zijn voor je klachten, je kunt een griepje onder de leden hebben, je kunt een keer wat verkeerd gegeten hebben. Voor hoofdpijn zijn 1001 oorzaken waarvan de meeste onschuldig. Je afscheiding kan altijd iets anders zijn als anders, zodra het erg onaangenaam ruikt of de kleur wordt groenig of grijs ga dan naar je huisarts. Wellicht zit er een schimmelinfectie te broeien, dit is makkelijk te behandelen. En als laatste stress kan je ook behoorlijk van de kaart brengen, als erg twijfeld en je wil erover praten met iemand die je uitsluitsel kan geven ga dan naar je huisarts. Hij kan je verder helpen en daar zijn ze ook voor.

Lola (Gast) 29-05 om 19:20

erg bedankt voor het zeer snelle antwoord!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger??' in het Zwangerschapsforum