Help! Ik word misselijk van groenten.

2 antwoorden en 36209220x bekeken

Quanda 17-07 om 22:40

Ik ben ongeveer 7 of 8 weken zwanger.

Ik heb laatste 2 weken weinig groenten gegeten. De geur en smaak word ik al heel erg misselijk. Ik hou soms eens niet binnen. Wat ik heel erg van baalt..


De enige wat ik wel binnen houdt dat is brood en beschuit.

Iemand hetzelfde ervaring (gehad)?

reageer

Amy 17-07 om 23:42

Tja helaas kan dat voorkomen. Ik zou me er niet te druk om maken. Meestal ben je in het tweede trimester niet meer zo misselijk en kun je weer meer eten.
Ik ben deze zwangerschap ook erg misselijk geweest en kon helemaal niet eten. Ik heb 1 week eigenlijk niet echt gegeten op een patatje na (dat bleek ik wel zonder te misselijk worden te kunnen eten)
Als je echt niets binnen houdt dan zou je eventueel naar je huisarts kunnen gaan. Ik heb uiteindelijk medicatie gekregen waardoor ik weer wat kon eten.
Nu gaat het beter en kan ik weer veel meer eten. (Tja er blijven dingen waar ik alsnog weer misselijk van wordt maar dat gaat na de bevalling wel weer over)

Patriies 19-07 om 07:11

Weet nog precies hoe dat ging tijdens mijn zwangerschap Haha. Ik hield ook niets binnen in de eerste 3 maanden. Tip: probeer dingen te vermijden met een sterke geur, zoals bloemkool. Bij mij lukten doperwtjes heel erg goed, maar kon ik ook aardappels niet verdragen. Hier prakte ik een beetje kruidenboter Door want dat ging beter. Heel veel succes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help! Ik word misselijk van groenten.' in het Zwangerschapsforum