SEO gehad en het is..............

7 antwoorden en 45966864x bekeken

gerda 17-07 om 19:33

Het is een gezond meisje.....!

reageer

sietske 17-07 om 20:20

Heel erg gefeliciteerd !! Wat een heerlijk gevoel !! En, had je ook een meisje verwacht ?

Olivia-Anna 17-07 om 21:27

Kreeg vandaag ook een echo en is toch steeds moelijker om te weigeren het te weten!! Maar blijf goed volhouden.. "En het is.." "NEEEE niet zeggen!!" ging het weer..
Zou toch ook blij zijn met een meisje hoor!
Jij in ieder geval heel erg gefeleciteerd ermee!!!
Heb je al een naam??

Lexy 17-07 om 21:48

Gefeliciteerd!

* 18-07 om 00:08

gefeliciteerd met je meisje

Dani 18-07 om 01:54

Gefeliciteerd!!!!

gerda 18-07 om 06:50

Ja, ik had wel een beetje het gevoel dat we een meisje zouden krijgen. Net als bij mijn oudste viel ik nl. eerst af en ook nu ben ik nog maar 2 kg aangekomen.
Dat was bij mijn zoon wel anders! Toen was ik rond de 20 weken al zo'n 8,5 kg aangekomen! Maar om op basis daarvan te concluderen dat we een meisje zouden krijgen.......??

Maar 2 weken geleden heeft de vk ook al even gekeken (ze kon het niet goed zien omdat er een voetje voorzat) en zij neigde toen ook naar een meisje, maar vanuit een iets andere hoek bekeken leek er toch weer "iets" te zitten. Achteraf is dat, zoals de vk al zei, de schaduw van de navelstreng geweest.

Hoe dan ook: we kunnen nu actief op zoek naar een meisjesnaam. We hebben al enkele die we mooi vinden en we zijn met z'n 4- tjes in overleg ( de voorkeur gaat nu uit naar Anna Vera, maar mijn partner vindt Eline Vera mooier). De jongens(roep)naam hadden wel al besloten (Daniƫl), maar dat wordt 'm dus niet .

Gister zijn de kinderen en ik al aan het shoppen geweest en er liggen voor het komende voorjaar en zomer schattige jurkjes voor onze kleine dame klaar. De kleertjes voor de winter wachten we (noodgedwongen) nog maar even mee, dat hangt nog niet in de winkels uiteindelijk.

Maar laat ik het belangrijkste nu niet vergeten: ZE IS GEZOND!

Tineke 18-07 om 07:10

Proficiat met jullie kleine meid!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'SEO gehad en het is..............' in het Zwangerschapsforum