wie kan mij begrijpen?

3 antwoorden en 45956571x bekeken

ilyana 24-07 om 17:17

beste allemaal, ik heb het de laatste tijd heel moeilijk omdat ik het gevoel heb dat niemand mij begrijpt, zeker mijn echtgenoot niet, ik ben vandaag langs geweest bij mijn gynycoloog ben nu bijna 22 weken ver maar ze heeft me gezegd dat de baarmoeder wat ingedaald is, dat het niet zo een grote risico is voor de baby dat die vroeger zal geboren worden,maar wel voor na de zwangerschap, de bekkenspieren zullen enorm verslappen als ik nu niet oppas en niet veel rust, verder heb ik twee kindjes die echt heel veel van me vragen en heb geen familie dicht bij mij, mijn echtgenoot stopt niet te zagen dat het huishouden niet gedaan is en zo, voor de kindjes kan ik wel zorgen, maar ik word altijd zooo moe, en we hebben altijd meningsverschillen ik en mijn man, hij heeft altijd comentaar op alles en dat vergt me echt enorm veel stress, wie weet er hoe ik ermee moet omgaan? het is echt moeilijk, ik heb echt behoefte aan rusten...

reageer

sietske 24-07 om 17:22

Hoi Aicha,

Ik zie dat om me heen ook heel veel gebeuren. Gelukkig heb ik een schat van een man maar ik zie heel erg veel onbegrip. Wat je in ieder geval moet doen is je man duidelijk maken dat hij echt even meer rekening met jou moet houden. 

Ik kan dat wel zo gemakkelijk zeggen en natuurlijk heb je dat al geprobeerd maar je moet het toch op 1 of andere manier duidelijk maken. Bij voorkeur niet als je al boos of moe bent en al ruzie hebt maar op het moment dat hij ontspannen is kun je hem gewoon zeggen wat je hier net hebt opgeschreven. Maak hem duidelijk dat hij de komende 18 weken en de maanden na de bevalling zijn verwachtingen bij moet stellen en dat hij zelf mee bij zal moeten springen.

Sietske

* 25-07 om 09:09

@Aicha,

Net als wat Olivia Anna zegt en wat ik dus al gezegd heb in het Item wie krijgen een jongen in november. De gynaecoloog erbij betrekken..
Niet wachten maar doen, gooi het op je geloof laat je niet gek maken denk om je kind..

Gr Ju

Ps Doe rustig aan !!!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie kan mij begrijpen?' in het Zwangerschapsforum