Heb ik nog wel recht op mijn UWV uitkering?

1 antwoord en 35371827x bekeken

ellen29 17-10 om 14:14

Hoi even een vraagje...
Ik had 2 banen voor mijn zwangerschap 30 uur en 10 uur allebei vast contract.
Ik werd tijdens de zwangerschap ziek ongeveer week 28 omdat bijde banen lichamelijk te zwaar waren. Ik bleef 4 uurtjes per dag werken bij die 30 uur contract.
Na verlof weer aan het werk gegaan bij die 30 uur ik werk daar nu 20 uur en neem 10 uur vakantie uren omdat ik heel veel uren nog heb.
Maar me andere baan 10 uur ben ik gestopt dat werd me te veel. Alleen heb ik nog steeds geld van UWV van die 10 uur baan. Ik had ze gebeld en ze zeiden dat ik nog recht erop heb tot nov 2017? Maar ik was ook druk met die kleine dus nu vraag ik me nog steeds af klopt dit wel ? 
UWV heb ik verder na mijn verlof ook niks meer van gehoord over hoe het met me ging ofzo. Ik heb geen zin ook al is het niet veel om straks alles terug te moeten betalen..
Wie heeft ervaring met zon situatie gehad? Alvast bedankt 

reageer

Anoniem (Gast) 17-10 om 15:54

Als je het niet vertrouwd gewoon opnieuw het uwv bellen en nogmaals vragen. Vraag desnoods of je het zwart op wit kunt krijgen omdat je niet geld waar je achreraf geen recht op hebt wilt terug betalen. Op die manier sta je denk ik sterker mocht het achteraf toch niet kloppen en heb jij alles gedaan in je vermogen om je aan de regels te houden.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Heb ik nog wel recht op mijn UWV uitkering?' in het Zwangerschapsforum