5 weken zwanger

9 antwoorden en 45909238x bekeken

miranda 30-07 om 21:20

ik ben nu 5 weken zwanger tenminste dat wijst de test uit !!!!
ik voel eigelijk nog helemaal niks  ik moet alleen veel naar de wc..zijn er meerdere dames rond dezelfde periode die wel wat voelen of ook helemaal niks ...

reageer

natasja (Gast) 30-07 om 21:29

Hou, met 5 weken voel je vaak nog niets. Misschien wat gespannen borsten maar de echte kwaaltjes komen nog wel hoor hahaha wees daar maar niet bang voor en geniet er lekker van!

Pamela (Gast) 05-01 om 21:54

Ik ben ook vijf weken en heb alleen nig maar pijn in mijn borsten. Gelukkig maar want misselijk zijn is geen pretje!! Dis geniet nog even....

angelique (Gast) 06-01 om 01:50

Hoii,

Ik was ook ong 5 weken toen we erachter kwamen dat ik zwanger was. Ik ben nu bijna 15 weken en heb nergens last van gehad! Ik ben in.september gestopt met de pil en in oktober was ik zwanger, gelijk dus! Wij vinden dit echt een wonder omdat we het 31 oktober nog tegen.mijn vader hebben kunnen vertellen, hij was super blij! 5 november is hij helaas overleden hij heeft de strijd tegen kanker niet gewonnen. Maar gelukkig heeft hij nog mee gemaakt dat ik ben getrouwd in augustus en dat hij opa werd! Hij was zo blij! Sorry voor het lange verhaal dat eraan vast zit!

X angelique

Anoniem (Gast) 12-11 om 21:03

Ik ben nu ook ongeveer 5 weken zwanger ik ben hartstikke moe en heb nergens meer, fut voor ik ben nu al kapot. Vorige zwangerschap nergens last van gehad.

lisaprofielwerkstuk 04-12 om 11:07

Heel erg gefeliciteerd met de zwangerschap !!
Ik heb een vraagje aan alle leden hier. Voor mijn profiel werkstuk hebben we het onderwerp gedrag bij zwangerschap gekozen en moeten wij enquêtes afnemen. Wij hebben alleen geen zwangere vrouwen op school.
Mijn vraag was nu of jullie de enquete zouden willen invullen. Hij is geheel annoniem en u zou ons er erg mee helpen.
http://enquetemaken.nu/r/wn5h
gr Lisa en Sanne

Angel(a) 05-12 om 13:31

Ik heb juist wel veel symtomen. En iedere vrouw maakt het anders mee. En iedere zwangerschap is anders. De 1 heeft heel veel symtomen. De anderweer niet. De 1 heeft het maar een paar weken of een paar dagen. En de ander heeft het de hele zwangerschap lang. Maak je nergens zorgen om. Want jammer genoeg kun je het gewoon nooit verglijken ik had bijv met 4 weken al dat ik heeel veel last had van alles.En dat is naar een week weer veel minder geworden. En ik had bijvoorbeeld vooral eel symtomen voor dat ik ongesteld moest worden.

Andra (Gast) 05-12 om 20:48

Goeieavond dames!

Iedereen gefeliciteerd met de zwangerschap!Wij zijn er ook vorige week achter gekomen dat we zwanger zijn, nu ongeveer ook 5 weken!
Het is ons eerste kindje en ik vind het allemaal reuze spannend!
Veel last van vermoeidheid en pijnlijke borsten maar voor de rest valt het allemaal nog mee :-)
23 december mogen we voor onze 1e echo:-D

Hatsjoo (Gast) 06-12 om 08:42

Ben ook een kleine 5 w zwanger. 
Ik had een bloeding op d 29 en die heeft tot gisteren aangehouden. Niet veel, eerder wat bruinig, soms rood verlies. Dus ik dacht gewoon dat ik ongesteld was, alleen dat mijn borsten gevoeliger werden en ik vreselijke pijn/stijfheid in mijn kuiten heb...net alsof ik de dag voor dien een marathon heb gelopen. Ook bij het poetsen van mijn tanden reeds 2maal bloedend tandvlees gehad...heb ik normaal nooit!

Heb gisteren dan toch maar een testje gedaanomdat ik het nogal raar vond al die niet zo typische klachten. Had er weinig hoop op....maar BAM zwanger!

6/1 eerste echo...veel te lang nog naar mijn goesting, maar soit 

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 weken zwanger ' in het Zwangerschapsforum