2 weken overtijd, testen negatief

1 antwoord en 35210036x bekeken

Anoniem (Gast) 01-11 om 12:17

Hallo allemaal, 

Ik ben nieuw op dit forum dus ik weet niet of ik dit hier goed plaatst. 
Ik ben op het moment 15 dagen overtijd. Mijn eerste test was van clear bleu toen ik 1 week over tijd was. Deze was negatief. Ik heb hem in de avond uitgevoerd. Mijn 2e test was 2 dagen erna met die van de action. Ook negatief. Ik heb het er toen bij neergelegt en gedacht dst mijn ongesteldheid vanzelf zou komen. Gisteren was ik nogsteeds niet ongesteld en inmiddels 2 weken overtijd dat ik een test heb gekocht van de kruidvat 2 voor 5 euro en deze ochtend uitgevoerd om half 11. Ook deze was negatief. Mijn dokter neemt me niet serieus en zegt dat het tussen de oren zit. Mijn menstruatie komt vanzelf zegt hij. 
Mijn laatste menstruatie was 5 september en heb een cyclus van 35 dagen. Ben al een jaar gestopt met de pil. In begin toen ik er mee stopte duurde het lang voordat ik mijn me nstruatie kreeg, de 2e ook en sinds half jaar heb ik een cyclus van 35 dagen. In dr week dat ik ongesteld moest worden verloor ik 3 dagen bruin bloed. Ik zag dit met het afvegen zegmaar sorry voor de details. Ik dacht dat dat mijn me nstruatie was maar het stopte, normaal heb ik dan ook zere borsten, pijn in onderbuik en een schoonmaak kick. Dat maak ik me hele huis schoon. Maar deze maand heb ik geen van deze dingen gehad. Alleen nu af en toe een zere onderbuik.  Iemand die mij kan helpen ? Of moet ik het gewoon afwachten? 

Groetjes roos

reageer

Boefje (Gast) 01-11 om 12:34

Ik heb ook zoiets.. dag 24 had ik roze lichte bloedverlies bij afvegen. Na drie dagen was lichte bloeding over. Dus ik dacht innestellingsbloeding. Ik heb het zo lang ik menstrueer nooit te vroeg gehad. Toen had ik ineens heftige zwangersschapsverschijnselen. Misselijk, beroerd, moe, vreetbuien, aangespannen spieren in de buuk dat zelfs met niezen dit rot voelde. Nu ben ik ongeveer 4 dagen over tijd. Normaal schommel ik tussen de 32 en 36 dagen uiterlijk. Nu zit ik op dag 40. De verschijnselen zijn veranderd. Nu heb ik vooral menstruatiepijntjes elke dag een aantal uurtjes. Ook dat heb ik normaal nooit zo. Ik heb nu al een aantal keren negatief getest.. word er wel moedeloos van zo. Vooral omdat ik vanaf dag 24 al in spanning zit. 

Je kunt reageren op dit onderwerp '2 weken overtijd, testen negatief' in het Zwangerschapsforum