onzeker gevalletje

2 antwoorden en 35243643x bekeken

kimmie (Gast) 03-11 om 17:07

Ladies!!
Ik kom hier even mijn verhaaltje doen.. Ik ben recent gestopt met de pil en op 30-9 de eerste dag van mijn laatste ongi gehad. Daarna nog een onttrekkingsbloeding gehad van 5 dagen. Vervolgens behoorlijk last gehad van meerdere kwaaltjes waardoor ik op den duur echt dacht zwanger te zijn. Ook denk ik mijn ei gevoeld te hebben rond de 13e/14e maar daar ga ik nu over twijfelen vanwege het volgende:
Afgelopen tijd best wat testen versleten (erg he). Afgelopen donderdag en vrijdag negatieve testen en afgelopen zaterdagochtend zag ik meteen een 2e streepje heeeel licht opkomen ... het was minimaal en niet echt een breed streepje maar het was niet grijs ... Daarna nog een test gedaan en streepje was bijna niet meer zichtbaar, 2 uur later weer een test en hierop was echt niks te zien. In de avond (jaja nog 1) nog een test gedaan en hierop was het weer zichtbaar maar moest je echt wel goed kijken. Zondag weer gestest en deze was negatief, net als de test op maandag en afgelopen dinsdagnacht om 05.00u verloor ik wat bloed. Die dag wel wat bloed verloren maar niet noemenswaardig, gisterenochtend een beetje en vanmorgen/vanmiddag ook een beetje maar een echte ongesteldheid kan ik het niet noemen. Geen inlegkruisje of tampon vol... Ik heb het idee dat mn borsten sinds gisterenavond wat gevoeliger en meer gespannen zijn. Ook krampjes rechts onderin mn buik richting mn lies maar deze had ik vorige week ma, di en woe ook best erg, alsmede pijn in mn onderrug. Heel af en toe een lichte vlaag van misselijkheid. 
Zoals je je wel kunt voorstellen vraag ik me nu echt af waar ik sta .. Ik dacht dus ongesteld te zijn en mn 1e cyclus is dan 33 dagen geweest, prima.. maar nu vraag ik me af, ben ik wel ongesteld, is dit normaal? Zo kort en weinig? Stel dat het innesteling is, was de test van afgelopen zaterdag dan vals positief (gezien het zo licht was en het maar op 1 test zichtbaar was) of is het juist een bloeding ivm het vruchtje wat zich niet verder in heeft kunnen nestelen? Wie heeft dit ook meegemaakt? 

reageer

kimmie (Gast) 03-11 om 17:11

bloeding is ttrouwens, dan helderrood en dan weer donkerrood, soms ook met een stolseltje. Dus heb nu 3 dagen bloedingen maar niet constant of heel veel.

Ster 04-11 om 22:57

Ik denk dat omdat je zooooo graag zwanger wil zijn je je menstruatie aan het ophouden bent. Zodra je je er aan over geeft zal het los komen en kun je naar de volgende ronde. Begrijp me niet verkeerd ik doe dit heel vaak. Ik ben zelfs al eens een paar maanden schijn zwanger geweest omdat ik zo graag een kindje wilde. Dus mijn tip geloof echt dat je nu niet zwanger bent en laat toe dat je naar de volgende ronde mag gaan. Succes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onzeker gevalletje' in het Zwangerschapsforum