5 weken zwanger nog wat onzeker..

16 antwoorden en 45946266x bekeken

Nadine 03-08 om 11:11

hoi meiden

zitten er nog meer die nu 5 weken zwanger zijn?
graag klets ik met jullie. hoe jullie zwangerschap verloopt.

liefs

reageer

Nadine 03-08 om 11:29

aah een jongetje wat leuk hoeveel weken ben je nu?ik ben er onzeker over omdat ik het het nog niet heb gezien en ik niet heel overdreven symptomen heb. ik heb wel iets gevoeligere borsten af en toe een vlaagje misselijkheid en  iets vaker plassen. en savonds wat meer gapen. 
maar niet echt dat ik me helemaal zwanger voel.

ooh ik zie nu dat je 23 weken bent! 

liefs

* 03-08 om 12:27

OOh dat komt vanzelf hoor dan gieren de hormonen door je lijf lees het stukje aaarg maar is dat is ook vet grappig.. Ja vandaag 23+6dgn morgen alweer 24 weken.. Kwam met +/- 8 weken per abuis op deze site.. In tegenstelling tot veel andere forums word hier ook ingegrepen door site houders zelf mochten er lelijk gedaan worden.. Ik vind dat super.. 
Het is op deze site echt leuk dat zul je vanzelf merken..
Maak je niet te druk de symptomen kom vanzelf tot vervelends toe hahahaha..

Liefs Ju

Natalie 03-08 om 13:44

Hey Nadine, gefeliciteerd!!!
Zoals Ju zegt, geen nood, de symptomen volgen zeker en vast, naarmate de hormonen erger worden... Dat vaker plassen en wat gevoeligere borsten had ik ook van in het begin en dat heb ik nu nog steeds. Verder, véél last van mijn hormonen! Mijn man ziet een 3e zwangerschap en dus het doormaken van mijn gezellig persoontje al die maanden niet zitten hihi, het is nu ons 2e kindje, het wordt een meisje, en we hebben al een zoontje.
Mijn man vindt het voldoende zo, een 3e keer m'n kuren daar past hij voor!

Geniet van de symptoomvrije periode!

Nadine 03-08 om 13:54

ik denk ook wel dat de kwaaltjes nog wel komen. wel ben ik idd al erg emotioneel kan veel sneller huilen. wij hebben op t moment kittens en 1 persoon wilde op het laatst toch niet de kitten hebben en toen was ik bijna ontroostbaar aan het huilen. vooral toen ik de kittens voor me zag! maar ik vind het niet erg zo emotionieel te zijn juist lekker.

mijn partner was ook super blij en in tranen! hij straalt ook helemaal.

het is idd de eerste en  ben dmv clomid zwanger geworden want ik heb PCOS ik had bijna nooit een eisprong en de clomid heeft me een eisprong gegeven en de eerste keer meteen raak na ruim een jaar proberen.

wat leuk dat jullie al weten wat het word! dan kan je echt gericht shoppen enzo!

wij hopen op een meisje. mijn vriend is ook echt een meisjes vader vinden wij.

maar een jongen zou ook super zijn hoor.

hebben jullie al namen?

ik vind het idd fijn dat er geen ruziezoekers tussen zitten. ik ben zelf nooit zo en vind het niet prettig als mensen kwetsende opmerkingen maken. al helemaal niet nu ik zwanger ben!

xx

gracyy (Gast) 22-06 om 21:28

Devi is hele mooie naam, maar id meer gericht op de vrouwelijke beteknis van vrouwelijke godin, kijk wel uit al hij naar school gaat.

Verder succes allemaal, ben nu ook acht weken en voel me zo raar en vermoeid en misselijk na het eten.

Britt 11-08 om 23:01

Hey Nadine,Ik snap de onzekerheid! Ik ben nu een goede 4 weken zwanger en afgezien van een paar dutjes overdag + veel geeuwen, geregelde buikpijn en wat meer plassen merk ik ook nog niets. Af en toe doe ik opnieuw een test om dan te zien van: oef, nog steeds zwanger
Het is voor ons ook ons eerste dus allemaal nieuw en heel spannend! Ik ga het pas écht geloven als ik dat wormpje in mijn buik op een echo zie. Dan wordt het pas écht echt!

10wk Bloem 12-08 om 19:43

Hoi Nadine,Ook ik ben 5 weken zwanger bijna zes en heb dezelfde kwaaltjes..Ook ik denk bij mezelf wat voel ik nou allemaal en hoort dit bij  de zwangerschap ( moe,zere borsten enz)..
Verder niet veel last..Wie weet blijft het zo diezwangerschappen zijn er ook zonder misselijkheid en spugen :- D

IvyB 12-08 om 20:52

Hey meiden, 

Ik ben (net) 9 weken zwanger. 
en voor de mensen die zich afvragen wordt je misselijk etc. 
ik ben (gelukkig) alleen erg moe, gevoelige borsten.
s'nachts en ook af en toe overdag last van maagzuur. 
maar ja daar heb ik altijd al wel iets last van gehad. 


 IvyB

Nadine 20-08 om 15:46

Hoi meiden,

sorry ik was op vakantie vandaar dat ik niet meer heb gereageerd.
ik ben nu 7 weken + 3 dgn zwanger en merk nu wel overduidelijk klachten hoor.
meerdere keren overgegeven op vakantie en vind alles vies en wat ik eet is weinig.
probeer wel veel fruit. mn borsten zijn soms heel pijnlijk. en ben duizelig.

donderdag voor het eerst naar de VK! zoveel zin in. echt spannend.

wann ben jij uitgerekend bloem? heb je al iemand verteld van je zwangerschap?

ik kan het niet voor iedereen voor me houden hoor..
en stel dat het fout gaat kunnen mensen me ook steunen.

liefs

10wk Bloem 20-08 om 16:47

Hoi Nadine,Ik ben 9 april uitgerekend ( op m'n vader z'n verjaardag :-) Nu ook al een paar dagen flink misselijk en net als jij geen eetlust..verder ook duizelig en zere borsten..Wat heerlijk dat je zo snel al naar de vk kan..ik heb over drie weken pas de 1 e echo..dan kan ik ook pas echt blij zijn,want heb geen idee of het allemaal wel goed is..lijkt me wel aan de ene kant,maar je weet nooit natuurlijk..
M'n ouders/schoonouders/broertje/ zussen en aanhang weten het alleen.Na de 1 e echo vertel ik het m'n beste vriendinnen en met 12 eken mag iedereen het weten...
Hoe doe jij het met werken? Over twee weken moet ik weer..Als ik in deze staat ben zie ik dat  niet zitten : lastig!

Liefs

Sillybil (Gast) 09-11 om 15:08

Hier 5 weken zwanger van de eerste???? en ik blijf gapen. Erg moe overdag en snachts onrustig slapen. Verder helemaal happy de peppie!!
Liefs sil

eekhoorn 29-12 om 07:58

Hier ong. 5 weken van de 3de. Een nakomertje. Al 2 grote zonen. Ik heb geen klachten, net als bij de andere 2. Behalve dat ik heel erg in paniek geraak over of we het wel aankunnen, en eergisteren heb ik echt keiveel gehuild. Plots vond ik alle problemen torenhoog. We twijfelden  over een derde maar toe was het ineens al zo. Man is er wel rustiger in, kan me gerust stellen, gelukkig. Ik ben nu ook al een stuk ouder en vraag me 101 dingen af. Wij hebben alle2 een stiekeme voorkeur voor een meisje, wat niets afdoet van het feit dat we nog een jongen niet even graag zouden zien. Ik ben er ook redelijk van overtuigd dat we een derde jongen krijgen. Niet misselijk  alleen emotioneel en heel moe... sorry dat ik hier zo binnenbroek trouwens   dit is mijn eerste post hier.

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 weken zwanger nog wat onzeker..' in het Zwangerschapsforum