hormonen grr

2 antwoorden en 45935403x bekeken

pien (Gast) 04-08 om 14:56

hebben jullie ook zo'n last van hormonen waardoor je gewoon een hekel aan iemand heb? ik irriteer me namelijk mateloos aan de buren! Als ik Ze al zie krijg ik al boze geiiriteerde gevoelens en Heb ik het gevoel dat ze het constant over mij en mijn gezin hebben in negatieve vorm..terwijl ik dat volgens mij gewoon inbeelt maar alles irriteert me gewoon van hun.hebben er overigens altijd normaal contact mee gehad.is toch stom he?

reageer

Isabelle (Gast) 07-08 om 21:29

Dat had ik ook, de buren AAAARCHHHHH met dr hakjes over de vloer. Ik kon me er zoooo aan irriteren. Nu nog wel maar veel minder

pien (Gast) 08-08 om 12:26

ja het is echt afgrijselijk...gewoon alles irriteert me aan hun... sowieso kunnen veel mensen nu even niks goed doen bij mij en denk ik laat me gewoon met rust! Iedereen is vervelend en lijkt er alles aan te doen om me tegen te werken/niet te helpen. Sowieso lijkt ook alle stuk te gaan op het moment dus zit er niks mee. alleen mijn dochtertje en man kan ik af en toe nog wel verdragen   ben overigens nu 36 weken zwanger, misschien komt het door deze tijd van de zwangerschap??? Toen ik zwanger was van mijn eerste had ik hier geloof ik allemaal geen last van..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'hormonen grr ' in het Zwangerschapsforum