Mannen?

20 antwoorden en 34837140x bekeken

Marc 04-12 om 17:16

Hallo,

Ik had gezocht op een forum over nieuw ouders worden maar kom alleen maar vrouwen tegen die hier schrijven! De site geeft wel als omschrijving dat het is voor mensen die ouders zijn of willen worden!

Geen interesse in de blik van mannen hierop?

Marc!

reageer

Anoniem (Gast) 04-12 om 19:51

Er zijn wel eens mannen op het forum maar het zijn er inderdaad niet veel. ik weet niet of dat aan de site ligt of aan de mannen. mijn man zit b.v nooit op dit soort sites puur omdat zijn interesse daar niet ligt. als hij wat wil weten over de baby vraagt hij dat aan mij.

Marc 04-12 om 19:53

Dank voor je reactie en natuurlijk vraag ik het ook aan haar! Maar ik vind het ook fijn zelf dingen te weten of antwoorden te hebben voor haar! Met mannen in de kroeg praat je er niet over, dat is wel fijn van een forum!

Vlinder87 06-12 om 14:47

Hey Marc! 
Jij bent de eerste man die ik tegen kom. Vind het wel super!! 
Mijn vriend zegt en vraagt niet zoveel.  Als er iets is dan zeg ik het wel. Als het aan hem lag, 9 maanden overslaan. Vind de hormonen niet zo leuk
Leuk dat jij je er meer in verdiept! 
Blijf gezellig met de dames mee kletsen!! En als ik je mag feliciteren, GEFELICITEERD met de zwangerschap!

Marc 06-12 om 15:10

Haha, lief van je vlinder! Zocht wat naar bloedverlies, was ze bezorgd om en voor je het weet zit je hier!

Hoe is jouw verhaal en vind je het jammer dat hij zich er niet zo mee bemoeit? Bedankt voor de felicitatie!!

Vlinder87 06-12 om 15:26

Ik ben 29 en vriend is 30. Wij hebben een zoontje van 14 maanden en nu zwanger van de 2e. Vind het wel weer heel spannend allemaal. Vriend ook. Voor onze zoon 2 mk gehad en is daarom ook wat terughoudend.  Begrijp ik heel goed maar soms zou ik wel iets meer van hem willen. Dat snapt hij ook. 
Gisteren een echo gehad en alles is goed!
Oei bloedverlies is niet leuk!!! Hoe is het nu? 
Wat is jullie verhaal?

Anoniem (Gast) 06-12 om 15:45

Wat ik meer van mijn man zou willen. eigenlijk wat jij doet, dat hij uit zichzelf zich ook eens zou verdiepen in wat er bij de zwangerschap hoort en wat er nu ze geboren is bij onze kleine hoort. krijg nu soms opmerkingen van hem die nergens op gebaseerd zijn en dan moet ik hem uitleggen hoe het wel zit. Tijdens mijn zwangerschap mocht ik bijvoorbeeld niets van hem, wel heel lief maar wat overbezorgd, ben niet van porselein gemaakt. en nu wordt hij zenuwachtig als ze wat langer huilt en is hij gelijk bang dat we een huilbaby hebben terwijl het huilen best meevalt. maar goed als kersverse ouders blijft het spannend en nieuw.

Vlinder87 06-12 om 16:09

Kan mij voorstellen dat je niet echt zat te wachten op een pak condooms haha  
Blij dat het nu goed gaat! Wanneer is de uitgerekende datum?
Wat ik meer zou willen? Iets meer verdiepen, ofzo? Als ik een dag heel moe en beroerd ben en weinig in huis doe, iets meer begrip? Misschien vraag ik ook wel teveel .
14 maanden is Idd snel. Het heeft 9 maanden geduurd voor ik zwanger was van onze zoon en hadden er niet op durven hopen meteen de 1e ronde raak. 20 juli uitgerekend  en 29 september is onze zoon jarig, 2 jaar dan. 

Marc 06-12 om 16:13

Dat voelt dan een beetje alsof hij niet echt betrokken is? Ik laat haar vooral bepalen wat ze denkt te kunnen en moedig haar aan dingen te ondernemen. Maar heeft ze niet echt nodig, ze gaat haar gang wel! Ik kwam hier met name omdat ik haar niet gerust kon stellen met het bloedverlies. Maar deel je die dingen wel met hem dan of zeg jij dan ook minder?
En jij, hoe snel was het raak voor de tweede?

Vlinder87 06-12 om 16:21

Ik deel wel dingen Idd. Wordt straks wel anders als wij het 1e trimester voorbij zijn.   hij is super lief en doet wat hij kan.  Ik tref het echt wel met hem. 
Ons 2e kindje was meteen in de 1e maand raak. 

Je kan altijd de verloskundige bellen voor je zorgen!  Ik denk de 1e bloeding, innestelingsbloed en de 2e kan Idd door de Sex komen. Alles is daar nu beter doorbloed en er kan al snel een vaatje knappen. Zolang ze geen buikkrampen en veel helder rood bloed verlies is, is er niks aan de hand.

Vuurdraak 06-12 om 16:26

Amai een man met zoveel interesse.... dat verdient op zijn minst een applaus - ik wou ook dat de mijne iets meer geïnteresseerd was en dingen zou opzoeken enzo maar veel lijkt het hem niet te boeien

Marc 06-12 om 16:48

Hahaha, applaus niet nodig hoor! Ik ben toch ook een deel schuldig,  Als ze geen bloed verloor zou ik waarschijnlijk ook niet hier gekomen zijn! En nu vind ik het wel boeiend en fijn haar antwoorden te kunnen geven!
Vlinder; je bent zwanger dus per saldo vraag je niet teveel! Wij hoeven verder niets te doen dus als we nu wat kunnen is dat toch mooi! En ik vind het wel heel bijzonder dat er iets van ons in haar buik groeit! Dus ik zou er ook af en toe van profiteren hoor en lekker uitrusten! Is goed voor de kleine begrijp ik van thuis!

En nee, voor mannen is condooms echt helemaal niet fijn, dat was het enige lastige in dit plan! Is dag voor vrouwen minder anders?

Vlinder87 06-12 om 20:06

Voor vrouwen is dat ook minder fijn. Vind ik persoonlijk.
Hoe is het voor de man als "toekijker"? Lijkt mij ook niet makkelijk altijd. De vrouw met van die fijne zwangerschap hormonen...
Ik roep wel eens: anders draag jij het! Inclusief hormonen.  

Marc 07-12 om 10:16

Hahaha! Hoe is het als toekijker, goede vraag! Het is bij ons nog pril dus vind ik dat lastig nog te beantwoorden. Misschien voelt het wel een beetje jaloers? Als in; zij voelt van alles en bouwt snel een band op waar het voor mij allemaal niet veel anders is als een paar weken terug zeg maar! En ik moet natuurlijk meer rekening met haar houden, dingen regelen.... logisch?

Vlinder87 07-12 om 10:33

Hahaha logisch!!!

Marc 07-12 om 10:45

Ik wist trouwens niet dat het voor vrouwen met condoom ook minder lekker is. Wat is daar het verschil dan? Ik hoorde eigenlijk alleen dat ze vond dat het dan allemaal veel langer duurde!  Is soms ook niet even fijn...

Vlinder, was zwanger worden voor jou bij beide zo makkelijk dan?

Vlinder87 07-12 om 11:18

Klopt Idd.  Je voelt minder.
Het ging op zich best snel! Het heeft 9 maanden geduurd voor ik zwanger was van onze zoon. Inclusief 2 miskramen.
Met dit kindje was ik meteen zwanger. Sinds juli is de inplannen eruit gegaan dus was al een paar maanden zonder rotzooi in mijn lichaam.
Ze zeggen dat de 2e sneller gaat omdat je lichaam weet hoe het moet om zwanger te worden. Geloof ik niet helemaal.
En bij jullie?

Marc 07-12 om 11:24

Hi Vlinder, inplannen? Is vast iets anders, haha!
Ze is rond het voorjaar gestopt met de pil, toen wilde ze een maand met condooms doen dus om eerste keer zonder pil weer ongesteld te worden. Wat een troep eigenlijk die hormonen, ik merk aan haar onwijs veel verschil zonder! Wat gebruikte jij en merkte je veel verschil? Na die maand was het gewoon proberen en dat duurde dan van mei/juni tot vorige maand en steeds geen succes. Dat is wel frustrerend o dat ze wel haar eisprong voelde. Die laatste maand kreeg ik strikte instructies en was het dus wel raak, super leuk! Nu denkt zij natuurlijk dat ze de truc om zwanger te raken weet, ik denk dat het puur geluk is (en natuurlijk kunde aan mijn nat ).... 

Vlinder87 07-12 om 11:55

Hahaha ja een implanon had ik. Hormoonstaafje in mijn arm geplaatst. Deze heeft minder hormonen dan de pil. Het is en blijft rotzooi en ik ben ook veranderd.
Ik voelde ook mijn eisprong maar dan moet het zich nog goed innestelen.
Het is Idd geluk hebben. Goed zaadjes is Idd niet geheel onbelangrijk  
Mijn vriend moest ook tomaten en eieren eten van mij met de 1e. Haha heel internet afgespeurd voor tips om zwanger te raken haha.

Marc 14-12 om 22:44

Te erg vlinder,

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Mannen?' in het Zwangerschapsforum