Action test

10 antwoorden en 34432996x bekeken

Merel (Gast) 02-01 om 14:25

Hallo dames!
Vanochtend een test gedaan met ochtend urine, de test van de action. Heel erg negatief.. Wat denken jullie zo drie dagen voor nod

Liefs

reageer

Merel (Gast) 02-01 om 16:53

Niemand?

JojoB 02-01 om 17:24

Wachten tot je nod

Vlinder87 02-01 om 18:32

Kan alle kanten op.... 
Spannend. 

Evelien (Gast) 20-01 om 22:02

Hallo :-)
En heb je al nieuws ondertussen? Ik heb woensdag getest met action test en hij was vaag positief. Zondag is maar mijn NOD.
Heb gisteren en vandaag een test gaan halen van kruidvat (6dagen voor je uitgestelde menstruatie, wat eigenlijk dus op 5 dagen voor NOD is) en die was gisteren vaag en vandaag al duidelijker. Die van de action blijven vaag maar zijn dan ook iets minder gevoelig. 
Heb vanmorgen mijn bloed al laten prikken en de dokter zei hier net dat mijn waarde inderdaad lichtjes gestegen is. Hij wenste mij dus proficiat maar zei toch dat ik het volgende week toch nog eens extra moet laten bevestigen. 
Mijn borsten doen pijn en voel mij ook echt zwanger maar sta doodsangsten uit dat het zondag alsnog slecht zal aflopen.. 
Hopelijk was het bij jou positief :-) laat me iets weten. Kan niet wachten om met mensen te praten die op dit moment hetzelfde meemaken als mij.
Groetjes

Saya (Gast) 05-02 om 18:04

Ik hoop dat j inmiddels wel weet of j echt zwanger bent? 
Ik heb ook action test gebruikt in h begin dunne streep maar na een paar dagen dikke paarse streep

Flower 02-03 om 20:11

Die van de action waren bij mij wel echt duidelijk. Of niet zwanger en al een duidelijke streep toen ik net zwanger was. Eerste dag dat ik eigenlijk ongesteld had moeten worden. 

linda 05-04 om 16:56

Ik heb vorige week ook test gedaan van de action alleen was die gewoon negatief maar had gisteren ongesteld moeten worden maar ben het nu nog niet en had gisteren echt last van me borsten dus als het zo aan houd dan maar weer een testje doen maar weet niet welke test nu echt het beste is jullie een idee?

Anoniem (Gast) 06-04 om 11:49

Ik testte met Action test, 2 x goed positief. Zijn dus net zo betrouwbaar als de 'duurdere'

Gast (Gast) 06-04 om 12:21

Action testen zijn gewoon goed ik teste negatief en werd daarna dus gewoon ongesteld en toen ik wel zwanger bleek heb ik een met kruidvat test getest omdat ik bang was voor de action Hihi maar even weer terug naar de topic action test is dus gewoon goed 

Colinda 06-04 om 14:38

Hier ook twee keer positief getest met de action testen
Eentje 1 dag voor nod en de andere 4 dagen later.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Action test' in het Zwangerschapsforum