Onzeker

2 antwoorden en 34011315x bekeken

Anoniem (Gast) 07-02 om 10:17

Hallo allemaal.
Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen
Ik heb zondagmorgen na het plassen flinke buikkrampen had die ff paar keer flink  gingen en later was het een heel stuk minder. Voor dit had ik urine wat normaal was met twee kleine mini stolsels er in. Na die middag was er moe en heb ik geslapen. Mijn urine was normaal met weer kleine stolsels echt minimaal. Smiddag geslapen en voel me na die tijd er moe. Dus lekker op de bank gelegen. Savonds na bed en toen had ik donkerrood stolsel. Weer minimaal. 
Maandagochtend normaal uit bed en urine was iets rode omdat er beetje bloed in zat met stolsel weer minimaal. Smorgens  gewoon gegeten en normale huishoudelijke  taken gedaan.  En om 12 uur gegeten en toen moest ik op de bank omdat ik moe was. Dus ff plat gelegen. En toen moest ik met dringend  gevoel na de wc en ik plaste in een liter kan ivm met moeders voor moeders. En uit die urine kwam een heel dik zwart donkerrood stolsel. Ik heb verloskundige  gebeld en ben er geweest Smiddags. Zij kon geen vruchtje vinden en ik heb ook alle urine na gekeken die stolsels en ik kon ook niks vinden. De verloskunde zei dat ik rekening mee moest gaan houden dat het wel eens een miskraam kon zijn.maar ze zei ik moet woensdag  weer komen voor een echo. Wij konDen allebei niks vinden.  Na die tijd toen ik er weer was van de verloskundige voelde ik mij er rot. Ik heb nadie tijd nog twee keer geplast en urine was normaal met min stolsel en ik ben helemaal niet ongesteld  en ook geen overdreven en bloedingen. Nu vanmorgen op gestaan en normaLe urine met een lichtrose veegje in mijn wc papiertje. Ik was ben 6 wkn en 1 dag. Ik moet wachten op woensdag..
Kunnen jullie mij antwoord  geven of iets dat ik mij niet zo onzekervoel. Ik voel me zo rot
Liefs anoniem 

reageer

Anoniem (Gast) 07-02 om 13:24

Zou je met alle liefde willen zeggen dat er niets aan de hand is maar dat zou oneerlijk zijn. Sommige vrouwen verliezen bloed tijdens een zwangerschap zonder dat er wat aan de hand is, maar veel vaker betekent het een miskraam. Wat ook kan gebeuren maar ik weet niet of dat bij jouw zo is, soms bij een tweeling gaat een vruchtje dood en vloeid af terwijl de ander goed is en door blijft groeien. Ik wil je heel veel sterkte wensen maar je zult echt tot woensdag moeten wachten tot je zekerheid hebt.

mies (Gast) 08-02 om 14:27

en? al een echo gehad?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onzeker ' in het Zwangerschapsforum