Jullie ervaring hiermee

2 antwoorden en 34086683x bekeken

mirandaonelove 12-02 om 21:58

Hallo allemaal,
Sinds januari vorig jaar zijn mijn vriend en ik bij elkaar. In april zijn we al samen gaan wonen. Nu zijn we er vorige week achter gekomen dat ik zwanger ben. Hartstikke leuk natuurlijk, maar we zijn nog maar zo kort bij elkaar. Het voelt ontzettend goed, maar waar ik eigenlijk het meest tegenop zie is dat we het onze ouders moeten vertellen. Ik trek me namelijk veel te veel aan van hun oordeel. 
Zijn er meer vrouwen die al snel zwanger zijn geworden in een relatie? En hebben jullie veel oordeel gehad? 
Mijn ouders waren namelijk ook best wel sceptisch over mijn nieuwe vriend en hadden gelijk al veel vooroordelen waardoor ik het zo moeilijk vind om dit te vertellen...
Ik zou juist heel blij moeten zijn maar het houd me zo bezig.
Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen hierin. 

reageer

mirandaonelove 12-02 om 21:59

Oh ja en we zijn al heel snel verloofd

kruimel 12-02 om 22:46

Je zegt het zelf al, het voelt goed. Dus no worries!! Het is jullie leven! 

En ja, wij waren ook snel. Vriend 10 jaar ouder (ik 19 hij 29) na 3 maanden samen wonen, na 8 maanden relatie gestopt met mijn HBO studie om zwanger te raken hihihi. Dat duurde daarna nog 1,5jaar voor het zo ver was (hulp nodig gehad van het zhuis) en inmiddels 5 jaar, een vaste baan, 2 kinderen en 2 huizen verder zijn we nogsteeds dolgelukkig.

Oordelen hebben we eigenlijk nooit echt gehad, misschien ook omdat het vrij snel duidelijk en bekend was dat ik niet op een natuurlijke maniet zwanger kon raken.

Geniet van deze zwangerschap en geniet vooral van elkaar! 

Xkruimel

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jullie ervaring hiermee' in het Zwangerschapsforum