fulltime werken en baby 6 maand?

3 antwoorden en 33886645x bekeken

lieke (Gast) 04-03 om 16:55

Hallo allemaal,

Ik wou graag eens jullie oordeel,6 maand geleden hebben wij een mooie zoon gekregen, helaas ben ik vlak vd geboorte mn baan verloren waardoor ik na de bevalling op zoek moest naar een baan.Nou is mij vandaag een geweldige job aangeboden, zeg gerust mijn droomjob, het enige nadeel is dat het een volledige baan is.Het zou er dan op neerkomen dat ik 2 dagen bij joost onze zoon ben, zondag en maandag en dan werken van dinsdag tm zaterdag, alleen overdag en geen onregelmatige tijden en mijn man is dan de zaterdag en zondag thuis.Joost zou 1 dag naar een gastouder gaan,2 dagen bij oma en oma komt 1 dag aan huis.Later is er indien het echt niet lukt mogelijkheid tot 32 uren werken.Wat vinden jullie hiervan?Krijg altijd het idee dat ik me dan straks steeds moet verdedigen als ik zeg fulltime te werken.Het is wel een once in a lifetime baan en hoef smorgens niet voor half 10 te beginnen.Graag jullie meningen hierover!Dank alvast!

reageer

Anoniem (Gast) 05-03 om 00:27

Als je de baan leuk vind gewoon doen. Het is jouw leven en er zijn zat moeders die fulltime werken.  Waarom sommige mensen het altijd nodig vinden om altijd ongevraagd een oordeel over andere te moeten ventileren is mij een raadsel. Ze zeggen niet voor niets spreken is zilver en zwijgen is goud. En eerst de balk uit je eigen oog halen voor je de splinter van een ander eruit trekt. 

Amy 05-03 om 21:04

Ik ben het met anoniem eens. Als jij het graag wil dan zou ik het zeker doen. Ook vind ik je opvangplan erg fijn geregeld. Heerlijk dat oma ook zo veel kan helpen. Uit ervaring kan ik je zeggen dat een oma als oppas voor zowel oma als kind er leuk is.
Dus niet nadenken wat andere er van zouden vinden gewoon doen wat jij wil!

Lieke (Gast) 06-03 om 19:55

Ik zie nu dat ik hem in het verkeerde forum heb geplaatst, oeps!
Maar jullie reacties zijn enorm lief en doen me goed, vandaag heb ik definitief ja gezegd op de baan en ik kijk er enorm naar uit.Ik heb ook echt bewondering voor de mama's die volledig thuis zijn maar ik voel me dan niet geheel gelukkig.Joost gaat nu straks dan 1 dag naar een hele lieve gastouder, bekenden van ons en de ene oma komt op woensdag aan huis oppassen en de andere oma de andere 2 dagen.Ze is van beide oma's helemaal wild dus het komt vast goed.Ook heeft mijn nieuwe werkgever aangegeven dat als het niet gaat of teveel is ik het altijd aan mag geven, vanaf augustus gaan we wel kijken of het dan naar 4 dagen kan, even door de grootste drukte heen en goed ingewerkt worden.Dank voor jullie reacties!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'fulltime werken en baby 6 maand?' in het Zwangerschapsforum