slecht nieuws gehoord!!!

13 antwoorden en 45877295x bekeken

* 21-08 om 23:42

@meriam,

Daar zit je dan met je goede gedrag.... wat naar zeg dit nieuws hopelijk vanuit zwolle beter nieuws.... ik heb t niet meegemaakt Maar wil je we'll heellll veeeel sterkte wensen in zwolle...

Liefs ju

reageer

Dani 22-08 om 08:35

Hoi Miriam,

Hier heb ik geen ervaring mee maar ik wil jullie wel heel veel sterkte en succes wensen vandaag.
Laat je nog iets weten?

Lieve groetjes Dani

Cin 22-08 om 09:30

Hoi Miriam,
Wat rot zeg:-( Hier ook geen ervaring..
Maar wil je onwijs veel sterkte wensen!

Aradia 22-08 om 09:49

Hoi MiriamWat een vervelend nieuws (zacht uitgedrukt!) Ik zal voor jullie duimen dat er in zwolle wat positiefs uit komt! Ik heb helaas ook geen ervaring... Veel sterkte!

miriam 22-08 om 12:44

weer terug uit zwolle en gelukkig goed nieuws. ondanks dat de nieren te groot zijn en vol met cystes zitten heeft de baby dus waarschijnlijk een variant als dat ik heb. de overlevingskans is erg groot en over 5 weken ongeveer weer een nieuwe GUO. kijken hoe groot de nieren dan zijn en of de blaas van de baby zich nog steeds mooi met urine vult wat aan geeft dat de nieren werken. na de bevalling zal het wel een aantal onderzoeken moeten hebben bij de kinderarts en waarschijnlijk ook zo min mogelijk zout eten in zijn leven. jaarlijkse controles staan ook wel in de planning maar ik ben helemaal blij. want met mijn variant kan je prima oud worden en ze zijn al vrij dicht bij de medicatie die er voor zorgt dat de groei van de cystes stil staat.

hopen dat het over 5 weken er nog steeds zo mooi uitziet voor zover het kan.

* 22-08 om 12:49

@Meriam,
Goed nieuws ben heel blij voor je

Liefs Ju

Cin 22-08 om 12:58

Super Miriam deze uitslag! Jou dag kan niet meer stuk :-)
Fijn hoor!!
Positief blijven meid kotm vast helemaal goed!!

Anke (Gast) 22-08 om 13:03

Dat is heel fijn nieuws !! Nu kun je weer een beetje ademhalen :-)

Dani 22-08 om 13:12

Wat fijn en wat zal het een opluchting zijn voor jullie!!!

Aradia 22-08 om 13:52

Joeppiieee een opluchting!!! Het duimen heeft geholpen.

tammi 22-08 om 14:40

hoi miriam,wat fijn om te horen.het zal allemaal wel zo blijven we duimen voor jou

Els (Gast) 14-10 om 18:54

Ik heb een dochter die 19 jaar geleden geboren is met een cyste nier. Toen zij vier maanden was is de cyste nier verwijderd omdat hij een infectiebron was voor de andere organen in de buik.
Mijn dochter heeft geleerd zuinig te zijn op de ene nier die zij nog heeft, zoals veel drinken op tijd plassen en goed uitplassen, als ze last heeft met plassen meteen even laten checken of het geen blaasontsteking is enz. Verder gaf haar arts het advies niet in botsauto' s en dergelijke te gaan of op judo omdat de gezonde nier dan flinke klappen kan krijgen en ze er toch heel zuinig op moet zijn. Maar verder opgegroeid zonder problemen en echt een prachtige gezonde meid die heel veel energie heeft en danst op hoog niveau en verder gewoon alles doet.

Ze wil later graag kinderen en dat kan wel spannend zijn maar hoeft geen probleem te zijn.

Sonja (Gast) 22-11 om 00:16

Hallo Miriam
 Heb ook een echo gedaan en zeiden da mijn baby cystenieren heeft dus grote nieren. Gyn zei eerst da hij het niet ga halen na geboorte omdat de longen niet gaan ontwikkelen door bijna geen vruchtwater. Na een paar weken is de vruchtwater vermeerderd en dus kan hij het halen. Ik ben nu 26weken zwanger en dus ongerust.  Ik wil weten hoe het is gegaan met je baby'tje hopelijk is hij gezond

Je kunt reageren op dit onderwerp 'slecht nieuws gehoord!!!' in het Zwangerschapsforum