We gaan ervoor

11 antwoorden en 45933054x bekeken

aap-noot-mies 04-09 om 08:05

Hai meiden,
We hebben gister spontane BMS gehad
Wilde eigenlijk wachten tot oktober/november maar hadden gister allebei zoiets van waarom eigenlijk!? Dus condooms aan de kant, heerlijk geen gepiel meer
Wel weer spannend hoor! 
Ga er vanuit dat de eerste 3 rondes (minimaal) "oefenrondes" zullen zijn.
Kan nu in iedergeval met jullie mee zenuwen
Dus wie zin heeft om hier lekker te kleppen over alles, van zwanger worden tot zijn, gezellig!

Groetjes Aap-noot-mies

reageer

Dani 04-09 om 08:18

He meid,

Wel super en spannend hoor, was je eerder ook  snel zwanger?
Succes en veel plezier met BMS!!!

Lieve groetjes Dani

aap-noot-mies 04-09 om 08:33

Ja echt eenngek idee eigenlijk dat we "al" aan het proberen zijn!Mijn vriend is normaal nogal vasthoudend als hij een "startdatum" in gedachten heeft hahaha.
De eerste keer waren we er niet echt mee bezig maar als ik uit ga van het moment waarop we zeiden "we zijn er klaar voor" heeft het 3 maanden geduurt. Bij ons tweede zoontje ook 3 maanden. Vandaar dat ik nu ook maar even uitga van 3 oefen maanden

* 04-09 om 10:01

@Aap-noot-mies,
Op naar de mies dan maar leuk dat spontane BMSen hhahaahah dat is ook lekkerder en vooral van genieten hoor. Hopelijk ook snel zwanger hoor...

Liefs Ju

aap-noot-mies 05-09 om 22:14

@Ju, dat hoop ik ook! We BMS'en vrolijk verder

B 06-09 om 06:55

Luk leuk! Succes en hopelijk ben je snel zwanger!

Lynn 06-09 om 09:13

Hallo meid..
Wij zitten ook in onze oefen rondes... we gaan nu de 2de in! Ha ha... weer flink aan de klus! .. Moet het van mezelf maar een beetje los proberen te laten en er van genieten hoop dat het dan snel gaat! Pfff wel moeilijk hoor!
Succes liefs Lynn

* 06-09 om 13:00

@Lynn,
Genieten met een Grote G... meis en ik hoop echt dat je snel zwanger zal zijn.

Liefs van Ju

D. 06-09 om 14:13

@ aap-noot-mies: Leuk hoor! Wij zitten nu in de eerste ronde en voor ons eerste kindje. Heel spannend allemaal! Veel succes met zwanger worden van jullie 3!!

aap-noot-mies 08-09 om 16:04

@Lynn, lastig he! "mag" je eindelijk weer, mag je er niet mee bezig zijn hahaha. Ik heb al lopen berekenen wanneer ik uitgerekend zou zijn als het deze ronde raak is! Mede omdat mijn zus eind juni gaat trouwen en ik ceremonymeester ben. Handig he!  Maar mijn vriend vind dit geen rede om het starten uit te stellen, kan sowieso wel een paar rondes duren voor het lukt! We zullen zien, vind het wel weer spannend! Ik hoop voor je dat het snel raak mag zijn!
@Danielle, spannend je eerste kindje! Dan is alles nog zo nieuw! Al moet ik zeggen dat ik bij ons tweede zoontje echt weer zoiets had van hoe zat het ookalweer en daar zit nog geen 2 jaar tussen! En zelfs nu weer met: wanneer vruchtbaarst, eisprong, innesteling etc etc. daarnaast is elke zwangerschap anders! De eerste ging ik fluitend doorheen (op 9mnd maagzuur na) de tweede lag ik al snel plat (inclusief 9 mnd maagzuur) dus het enige waar ik u vanuit ga is 9 mnd maagzuur! Hahaha! Heel veel succes en plezier met BMS'en dat het bij jou ook maar snel raak mag zijn!

Alle al zwangere dames, bedant en stuur wat van die zwangermakendevibes onze kant op

Groetjes!

(ps. Was een beetje laat met antwoorden, ipad niet bij de hand en mobiel forummen werkt niet helemaal lekker )

aap-noot-mies 08-09 om 16:04

Ehm bedant is natuurlijk bedanKt!

B 08-09 om 17:21

Aap-noot-mies: wij hadden in juli een mogelijkheid zwanger te zijn, niet officieel er voor gegaan, daarna goed gepraat en nadat vrienden vertelden dat ze weer zwanger zijn besloten we om er echt voor te gaan. En toen was het meteen raak! Ik heb ook gezegd overal dat het wel ff kan duren, ook vanwege mijn overgewicht en omdat je er natuurlijk veel mee bezig bent.... Dus wie weet is het meteen raak! 
Succes iig! We horen het snel!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'We gaan ervoor' in het Zwangerschapsforum