Hebben jullie zoiets meegemaakt?

1 antwoord en 32388053x bekeken

Flower (Gast) 04-07 om 19:37

Hallo allemaal,

Ik ben vandaag 17 dagen over tijd. (Gerekend met een 28 daagse cyclus.) Mijn cyclus schommelt altijd tussen de 28 en 34 dagen. Ik ben hoe dan ook overĀ  tijd. De eerste dag van mijn laatste menstruatie was 21 mei 2017.

Ik heb al 5 negatieve zwangersschapstesten gehad. Waarvan ik de laatste heb gebruikt toen ik 14 dagen over tijd was.. (3 van de kruidvat en 2 van de apotheek)

Eergisteren, gisteren enĀ  vandaag kreeg ik (ongeveer een uur) onwijs zeurende pijn in mijn onderbuik. Precies dezelfde pijn zoals ik bij mijn eisprong altijd voel. Als ik mijn vorige menstruatie gewoon overgeslagen zou hebben en de volgende er dus aan komt dan zou ik precies nu ook mijn eisprong moeten hebben. Ik heb vandaag gelijk een ovulatietest gedaan en deze was ook negatief.

Ik ben verder niet misselijk en heb geen hoofdpijn.
Wel zie ik een licht bruin randje rondom mijn tepelhof verschijnen. Alsof mijn tepel gaat uitbreiden. Ook zie ik witte puntjes er om heen (geen bobbeltjes maar echt gewoon witte puntjes) maar ik weet niet of dit altijd al was. En ik kan niet in mijn tepel knijpen, want dit doet echt PIJN.

Ook gloeien mijn handen en voeten sinds kort als ik in bed lig. Ze zweten niet.

Ook is mijn eetlust sinds 3 dagen helemaal weg. Daarvoor had ik echt vreetbuien.

De huid op mijn gezicht is wat vetter dan normaal en ik krijg opeens puistjes naast mijn neus. Ik heb dit nog nooit in mijn leven gehad.

Verder heb ik geen rare symptomen en ik heb verder geen stress o.i.d.

Ik slik geen pil en ben dus niet aan het ontpillen.

Kan ik toch zwanger zijn? Ik ga morgen bloedprikken en dan zal ik zekerheid hebben. Maar graag hoor ik jullie ervaringen hiermee.

Liefs,

Ik, 26

reageer

Aurora 04-07 om 20:31

In het begin van je verhaal dacht ik even, oh dat ken ik. Maar je symptomen die je beschrijft heb ik niet allemaal gehad. Ik had nadat ik met de pil gestopt was, 3 heel normale cyclussen en nadien cyclussen van rond de 50 dagen en langer. Mijn zwangerschapstesten waren altijd negatief, dus ik snapte het ook niet. Toen naar de gyneacoloog, bloed laten prikken etc, bleek dat ik PCOS heb. Waardoor ik dus niet automatisch mijn maandelijkse eisprong had, al had ik ook wel vaak dat voorgevoel met steken in mijn buik. Maar al je andere symptomen had ik toen niet. Hopelijk word je wijzer van je bloedafname en anders zou ik ook maar eens verder gaan. Hoe sneller je dat weet, hoe sneller je behandeling kan starten. Na 3 rondes hormonen ben ik zwanger geraakt. Dus niks onoverkomelijks.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hebben jullie zoiets meegemaakt?' in het Zwangerschapsforum