Zwanger of niet ?

3 antwoorden en 31395892x bekeken

Bibi (Gast) 01-10 om 13:05

Hallo dames,

Ik ben vandaag 3 dagen over tijd, heb elke dag sinds donderdag een test gedaan maar allemaal negatief (action test). Ik ben normaal altijd regelmatig ongesteld geworden, dus dan snap je dat 3 dagen overtijd voor mij nieuw is. Ik heb daarnaast geen symptomen van ongesteld worden, normaal heb ik paar dagen voordat ik ongesteld word typische buikkrampen en die heb ik nu niet.
Ik ben al een paar dagen steeds zo moe, heb best veel last van onderrugpijn en ben erg emotioneel.
Ik maak me zorgen dat ik zwanger ben omdat ik paar dagen geleden 3 wijntjes heb genuttig!
Wil alles goed doen, maar mijn partner en ik waren van plan om in oktober te beginnen met proberen zwanger te worden, maar ik ben beetje onvoorzichtig geweest deze maand en onveilig seks gehad 2 dagen voor mijn ovulatie.
Ik had eerlijk gedacht dat ik toch niet zwanger zou raken dus vandaar die paar wijntjes.
Wat denken jullie, houd mijn lichaam me voor de gek of is een kans dat ik echt zwanger ben.
Ik ben trouwens 24 jaar en mijn partner ook !

Hoop dat iemand me hierbij kan helpen.

Liefs bibi

reageer

Anoniem (Gast) 01-10 om 15:35

Niemand die ook hetzelfde ongeveer heeft meegemaakt ? En alsnog zwanger was? 

Lena (Gast) 01-10 om 16:57

Over een paar dagen gewoon weer even een test doen. Zoals ik het lees bestaat er een kans dat je zwanger bent. Heb je de test met ochtendurine gedaan? Dat is het beste omdat je overdag meer drinkt en je urine dan meer verdund is, je ochtendurine is dus het meest geconcentreerd.

Over die wijntjes zou ik me niet druk maken. Ik heb vorig weekend nog 3 (behoorlijke grote) glazen wijn op en de weken daarvoor ook hier en daar een wijntje gedaan, kwam er afgelopen week achter dat ik zwanger ben (ong 6 weken). 
Het is wel de bedoeling dat zodra je het weet je dus niet meer drinkt, en als je actief aan het proberen bent ook niet. Maargoed sommige vrouwen komen er pas heel laat achter (ken iemand die er met 7 maanden pas achterkwam) dat ze zwanger zijn en die hebben dan in de tussentijd ook alles gedaan wat eigenlijk niet mag als je zwanger bent. Hoeft niet te betekenen dat er dan meteen iets mis is met je kindje. Het risico is alleen groter, maar je kunt evengoed een gezond kindje krijgen.

Bibi (Gast) 01-10 om 17:34

Hee Lena bedankt voot je antwoord.
Ik zal morgen de testen van de kruidvat halen heb gehoord dat die heel nauwkeurig zijn, dat ze niet zoveel van het hormoon nodig hebben bij het testen. Heb de testen smorgens gedaan maar alsnog negatief, maar heb hier op het forum gelezen dat er meer dames zijn die eersfe negatief testte, het is dus even afwachten.
Gelukkig maar maken die paar glaasjes wijn niet uit, ik ben geen drinker moet ik zeggen, dit waren mijn enigste glaasjes in 5 maanden tijd. Dus ik zal vanaf nu toe voor de zekerheid helemaal niks meer drinken.
Ben erg benieuwd, denk dat ik het morgen toch niet kan laten om niet opnieuw te testen. Ik zal hier weer een berichtje plaatsen indien ik meer weet !

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet ?' in het Zwangerschapsforum