11 weekjes zwanger.. ik moet andere woonruimte helppppp!!! tips please!!

9 antwoorden en 45844080x bekeken

* 17-09 om 17:38

@Cheyenna,
Denk dat je eerst is in je omgeving moet kijken die jou op weg kan helpen,
heb niemand in je omgeving hoe zit het met de vader van de baby?
Wat is je leeftijd en heb je werk heb je geen werk..
Wat wil je met je toekomst..
Zijn allerlei vragen die je eerst duidelijk moet hebben voor jezelf.

Je kan naar maatschappelijk werk gaan maar kijk eerst is wat jij zelf kan doen..
Je kan ook een gesprek aangaan met je woningbouw..
Kijk eerst wat jijzelf kan oplossen want straks zul je dat ook samen met of zonder partner moeten doen.. 
Een baby is een grote verantwoordelijk heid..

Suc6 en ik hoop dat  je wat aan de tips hebt..
Vragen staan vrij en laat even weten hoe het ervoor staat en of je ook nieuwe woonruimte hebt gevonden en hoe?

Gr Ju

reageer

Catharina 17-09 om 18:04

@ju, thnx voor je reactie ...
ik ben 25 heb een relatie met de vader van de baby en het gaat goed! we wonen samen, de vader werkt heel veel, op  zich niet veel mis.. 
Alleen komt alles een beetje teveel op me af de afgelopen weken, dus ben ik wat gestrest, en zoek ik hier een beetje afleiding en wat tips.. 

ik ben werkzaam in de facilitaire dienst als oproepkracht voornamelijk in het weekend.  omdat ik op het punt stond om in september weer te gaan beginnen met een opleiding... maar dat ging niet door. omdat ik de keuze heb gemaakt nu om niet aan de opleiding te beginnen... omdat ik mama word, en het een grote verantwoordelijkheid is. en vind ik het belangrijk om alle tijd voor de baby hebben als hij/zij er is...  

Maar je hebt zeker gelijk ik zal misschien eerst nog beter in onze omgeving moeten kijken van hoe en wat, wat voor opties er nog meer mogelijk zijn... 

De huidige woningbouw waarvan ik nu huur, kunnen mij geen voorrang of iets geven hierin ( jammer genoeg )... heb ik al ondervonden..

liefs, 

Selena (Gast) 01-11 om 09:46

Hoi Cheyenna,
Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, ik vroeg me af of het inmiddels is opgelost, ik hebnamelijk hetzelfde probleem en woon ook in een jongerenwoning waarbij ik heb getekend dat hier geen kinderen mogen wonen. Ik vraag me dan ook af, of ik het risico loop mijn woning uit te worden gezet en hoe d woningbouwverenining daarmee omgaat?
Ik hoop dat iemand antwoord op mn vragen kan geven.
Groeten,
Selena

Catharina 02-11 om 21:52

Hallo Selena, 

jij ook van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!! 
nou het valt niet mee andere woonruimte te vinden, ik heb woningbouwverenigingen om hulp gevraagd waarbij ze me allemaal doorsturen naar woningnet waar alle woningbouwverenigingen wekelijks woningen aanbieden. Maar helaas heb ik te weinig punten om in aanmerking te komen voor een huis. Aangezien je tegenwoordig ook geen urgentie meer kan krijgen voor zwangerschap, heeft het voor mij ook geen zin om het via de commissie te proberen. Nu het eindelijk weer een beetje beter gaat qua privé redenen.. Ga ik volgende week hulp vragen bij maatschappelijk hulp, heb via vriendinnen gehoord dat ze ook via hier kunnen helpen. dus even afwachten, hoe dat allemaal gaat verlopen. want ja een baby grootbrengen in een jongerenwoning is ook geen oplossing... 

maar het verloopt mij allemaal erg moeizaam.. misschien dat ze in jou regio wel meer kunnen betekenen. mede omdat jij ook zegt dat je getekend hebt dat er geen kinderen mogen wonen. misschien dat ze jou dan wel kunnen helpen met een ander huis. 

succes in ieder geval.. 

groetjes, Cheyenna

Selena (Gast) 09-11 om 21:32

Erg bedankt voor je reactie Cheyenna. Ik hoop dat het voor jou zal lukken om gauw een woning te vinden.. Zijn er ook anderen mensen die dit lezen en ervaringen hebben hiermee of eventuele tips en adviezen hebben?
LiefsSelena

Selena (Gast) 29-11 om 12:00

Iemand die me meer (aanvullende) informatie kan geven?
Liefs Selena

Gast (Gast) 19-10 om 20:29

Ik heb ook een vraag heb nu aanbod gehad een jongerenwoning want dat is het enige waar ik op kon reageren op woningnet maar ben zelf al 8 maanden zwanger wat moet ik nu eigelijk doen het afwijzen?

Gast (Gast) 19-10 om 20:30

Jullie kunnen je aanmelden ggd vangnet en dan ja een tienermoeder huis of noodopvang komen

Luzzinni Puriel (Gast) 19-09 om 16:50

Hoi,
Ik hen echt nodig hulpt. Omdat ik word zwanger 5maand. En ik heb 1woonkamerven 1 slaapkamers.  Hoe mijn baby nodig eigen slaapkamer?  
Daarom ik zoek ander huis voor mij en mijn baby.. hulp mij aub

Je kunt reageren op dit onderwerp '11 weekjes zwanger.. ik moet andere woonruimte helppppp!!! tips please!!' in het Zwangerschapsforum