Zwangerschapstest

20 antwoorden en 30792184x bekeken

Anoniem (Gast) 04-11 om 12:12

Hee hee, 
Ik zit met een hele grote vraag, ik ben nu 1 dag overtijd en heb vanochtend een zwangerschapstest gedaan en die was positief 2 hele zichtbare strepen... nu is het wel zo dat ik vannacht nog op stap ben geweest en genoeg alcohol op heb! Heeft dit invloed op de test? En over hoeveel uur zou ik dan weer moeten testen? Ik heb wel al een paar dagen pijn in mijn onderbuik en een rommelig gevoel 
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen

reageer

noortje28 04-11 om 12:34

Voor zover ik weet zit er geen hcg in alcoholouty: streep is streep dus zwanger! Is het gepland en gewenst? Kan dat niet uit je verhaal halen namelijk

Anoniem (Gast) 04-11 om 12:42

Ja is zeker gewenst, ben sinds augustus gestopt met de pil dus is al best snel misschien raak nu dan.. ik zit een beetje in twijfel las een ander topic en daar had iemand een test gedaan met alcohol op en toen was het positief en zonder alcohol op negatief... dus ben een beetje in de war! Ik rij vanmiddag wel langs de Kruidvat en dan doe ik eind van de middag nog een test! Baal wel dat ik nu gisteren gedronken heb, maar heb een rommelende buik en heel de week en van die steken in mijn onderbuik.. herkenbaar?

noortje28 04-11 om 13:18

Oké, dan ga ik je feliciteren! Ja meid rommelende en stekende buik (beetje zeurderige pijn) is mij bekend. Ik ben 5 weken zwanger van de derde en kan hieruit eigenlijk altijd afleiden dat ik zwanger ben. Voor jou de eerste? Ja weetje wat betreft die alcohol ik zou het niet hebben gedaan omdat voor mij die buikpijn een herkenning is. Maar jij weet dit niet dus zou me er nu niet zo druk om maken hoor! Komen ook vrouwen pas later in de zwangerschap erachter en die hebben dan ook voor die tijd regelmatig een wijntje gedronken of sigaretje gerookt. Ik heb nog nooit gehoord van een positieve alcohol test maar alles schijnt te kunnen   Succes vanmiddag met de test en zal ook gelijk ff foliumzuur halen (mocht je deze nog niet hebben uiteraard)   en nogmaals, gefeliciteerd! 

Anoniem (Gast) 04-11 om 13:26

Oh wauw van de derde? Hoe verloopt je zwangerschap tot nu toe? Ja dit is mijn eerste , dus alle kwaaltjes zijn nieuw haha.. hopelijk is de test straks weer positief! Vraag me ook af hoe ver ik ben en moet je je huisarts dan bellen of hoe gaat dat?
Ik vind het zoooo spannend, laat je straks weten hoe de test uitvalt! 

noortje28 04-11 om 13:49

Ja de derde Haha, ongepland maar zeeeer welkom!! Ja tot nu toe goed maar inderdaad de buikpijn hè.. en wat ik nu heb en niet herken zijn ploftieten en misselijkheid Haha. Uhmm moet ik even denken hoor deze zwangerschap is bij mij via de huisarts gegaan omdat ik hcg heb laten prikken omdat ik aan de pil was. Maar volgens mij mag je over t algemeen na je positieve thuistesten je zelf aanmelden bij de verloskundige hoor! Jaa spannend! Laat maar even weten!!

Anoniem (Gast) 04-11 om 15:42

En Jahoor weer een positieve test met 2 dikke strepen!  En het is zoiezo 12 uur geleden dat ik alcohol heb aangeraakt dus zal toch wel grotendeels uit mn lichaam zijn hoop ik 
Morgenochtend nog eentje voor de zekerheid met clear blue maar denk inderdaad dat ik dan toch echt zwanger ben, wauw! Dat wordt mn vriend verassen als tie van de voetbal komt haha, hoe hebben jullie t verteld? 

ws91 04-11 om 15:51

gefeliciteerrd met je zwangerschap!  Een vriendin van mij had ook nog gedronken daarvoor, maar ik zou het dan vanaf nu niet meer doen haha en wel even aangeven aan de verloskundige ook als je meerdere avonden gedronken hebt even vragen hoe of wat! 

Betty (Gast) 04-11 om 15:55

Gefeliciteerd Anoniem! 
Oh er zijn zoveel leuke manieren om het te vertellen.. een boekje, of romper of sokjes met i love dad. De test inpakken. Of gewoon heel blij vertellen! 

Anoniem (Gast) 04-11 om 16:01

Ja doe morgen voor de zekerheid nog een test van clear blue om te kijken hoe ver ik ben, als het onder de 3 weken is krijgt de vrucht nog geen voeding van de moeder toch? Ohh ik ben helemaal in de wolken! Maar toch nog beetje onzeker of t toch wel echt zo is... 
en alcohol neee daar kom ik het komende jaar zoiezo niet aan haha 

noortje28 04-11 om 16:23

jaaaa gefeliciteerd!! niet druk maken, lekker genieten nu!  op het forum hebben we juli 2018 clubje trouwens, sluit gezellig aan zou ik zeggen

Merel 05-11 om 07:14

Hoi Anoniem, van harte! Je kunt morgen met  ochtend urine het beste de cb test doen. Is die ook positief kun je direct de verloskundige bellen en een afspraak maken. Super leuk! 

Hoe heb je het verteld?

madame 05-11 om 21:35

Ps ik ben het anoniem haha 

Merel 06-11 om 13:36

Hihi Madame, wat vet die reactie zeg, lief van hem! Spannende tijd ga je tegemoet, veel succes lieffie! Veel symptomen?

Merel 06-11 om 15:53

Vet leuk hoor lieverd! Ik voel mij goed, wacht op wat komen gaat, hihi!

madame 06-11 om 16:50

Hoe ver ben je Merel?
Ja ik voel me best rot omdat ik vrijdag nog alcoholnop heb, en t nog steeds in mn hoofd zit dat ik daarom mss wel positieve testen had maar lijkt me niet toch? Zaterdag 2 gedaan positief zondag ochtend een clear blue en weer positief... wanneer hebben jullie je eerste afspraak

Merel 06-11 om 19:31

Alcohol heeft daar echt niets mee te maken hoor, je bent gewoon zwanger! Ik wacht op mijn ongesteldheid, we willen graag nog een kleine!

Merel 07-11 om 06:48

Omdat ik bv geef weet ik dat nog niet. Ik hoop dat ik het snel word, of een positieve test in handen mag hebben! Best lastig hoor, maar sinds deze maand sexen we zoveel mogelijk om de dag!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapstest' in het Zwangerschapsforum