Ben ik zwanger ?

2 antwoorden en 30911849x bekeken

S (Gast) 07-11 om 12:29

Hallo iedereen,
Ik ben 21 jaar en nu 10 weken gestopt met de pil omdat mijn vriend (27 jaar )en ik graag een kindje zouden willen.
Ik heb de laatste weken last van verschillende kwaaltjes zoals misselijkheid , hoofdpijn , pijnlijke borsten , afkeer van voedsel , maar ook het ene moment erge trek en andere moment totaal niet. Daarnaast moet ik echt heel veel plassen en ben ik erg moe.
Ik heb al meerdere keren een zwangerschap test gedaan maar steeds weer negatief. Ook word ik gewoon ongesteld maar ook tussendoor heb ik heel ligt en weinig bloedverlies.
Maar ondanks het bloedverlies en de negatieve testen heb ik toch echt het gevoel zwanger te zijn. Ik voel me echt zo anders.
Zij er meer mensen die dit meegemaakt hebben ??

reageer

An (Gast) 07-11 om 16:09

Ik zit eigenlijk met hetzelfde probleem, op het bloedverlies tussen menstruaties door na. Ik zit een beetje te stressen omdat ik nog een week moet voordat ik ongesteld ben, maar wel klachten heb. 
Ik kan je helaas niet verder helpen! 

Hato 07-11 om 16:20

Misschien kan het zijn dat je aan het ontpillen bent. Dat geeft ook deselfde verschijnselen als die van een zwangerschap. Het kan ook tot 1 jaar duren voor je bent 'ontpilt'.. Als je toch twijfelt zou ik een bloedtest doen bij de huisarts. Die zijn 100% duidelijk of je zwanger bent of niet. Heel veel succes !!  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger ?' in het Zwangerschapsforum