Help!

4 antwoorden en 30304712x bekeken

Johanna (Gast) 08-12 om 17:56

Goeienavond!
Ik heb een vraagje, ik heb ongeveer 2 weken geleden mijn Menstruatie gehad, Gisteren verloor ik donkerbruin tot bijna zwart bloed, vandaag iets lichter donkerrood/bruin. Wat houd deze “tussen”bloeding in? Ik heb een beetje rondgezocht en toch nog mijn vraagtekens! Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen
Groetjes, Johanna

reageer

Anoniem (Gast) 08-12 om 20:41

Hoi Johanna ik denk dat het een innestelingsbloeding is geweest.. dat zo rond die periode kunnen.. heb t zelfde gehad maar hield 11 dagen aan. Heel donker bruin/zwart/lichtroze was afwisselend en alleen met afvegen of een klein streepje op een inlegkruisje?

Johanna (Gast) 08-12 om 21:35

hoi!
Bedankt voor uw snelle antwoord, ik heb dat inderdaad voorbij zien komen, het is alleen met afvegen! En af en toe een streepje op het inlegkruisje, het verschild wel heel erg qua kleur ik merk wel dat het nu steeds lichter word, in de zin van licht rose. Ik heb altijd een nette cyclus elke maand zelfde dag ongesteld, vandaar dat ik me een beetje ongerust voelde! Innestellingsbloeding heb ik voorbij zien komen (ik ben helemaal nog niet bezig met zulke dingetjes haha) maar 11 daagjes is wel erg lang! Dus ik zou nu eigenlijk moeten afwachten.. ?
Groetjes Johanna

Little Jack 09-12 om 16:01

Hey Johanna,

Ik heb dit ook gehad. En voor een test is het nog wat te vroeg. Je hebt al wel predictors die het al heel vroeg detecteren maar ik vrees dat je nog even geduld moet hebben.

Groetjes
Nathalie
Littlejack.be

Anoniem (Gast) 09-12 om 19:14

Hoi!
Ik wacht gewoon geduldig mijn menstruatie af, en vanaf daar verder denken, zit niks anders op! Maar toch bedankt voor het wijzer maken, zit gelijk meer op me gemak. Ik zal jullie allemaal op de hoogte houden.

Groetjes, Johanna

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help!' in het Zwangerschapsforum