pijnlijke borsten

3 antwoorden en 30145149x bekeken

baby2018 (Gast) 30-12 om 09:08

Daarnet een positieve test in handen, zou net 4 weken zijn.
Ik vraag mij alleen af of mijn pijnlijke borsten wel het "juiste" soort pijn doen 
Normaal als ze pijn doen als mijn ms komen voelt het aan als 2 grote blauwe plekken zeg maar als je eraan komt en doen ze ook enkel pijn als je eraan komt!
Nu is het eerder zo een interne pijn aan mijn borsten (ook als ik stilzit gewoon!) , maar als ik eraan kom of erin knijp voel ik niets dus heb ik niet zo dat blauwe plek gevoel.
Heel moeilijk te omschrijven...  maar is deze "interne borstpijn" het soort pijn waar alle zwangere dames het over hebben? 

reageer

Anoniem (Gast) 30-12 om 17:09

Iedereen voelt weer wat anders. Bij mij waren alleen mijn tepels pijnlijk en de rest niet  maar gefeliciteerd met je zwangerschap 

elisa 30-12 om 22:02

Hoi
Ik had echt heel erg veel pijn aan mijn bitsten en tepels.. ik moest een bh aan anders dan kon ik niet eens lopen of slapen van de pijn. Echt super pijn niet te vergelijken met de pijn aan borsten tijdens menstruaties! 
Vanaf ongeveer week 6? En dan n paar weken 4/5 zoiets

Groetjes

Anoniem (Gast) 02-01 om 20:16

Ik dank dat het inderdaad verschilt. Ik heb in de 5e week nieuwe bh'staat gekocht omdat ik zoveel pijn had en wat een opluchting. Maakt me verder niet uit dat het voedings bh's zijn in straks ook handig. Nu in de 8e maand lijken mn borstel in tegenstelling tot de eerste maanden bijna niet te groeien al zou je dat wel verwachten. Ben blij dat ze nu alleen nog bij kou pijn doen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'pijnlijke borsten' in het Zwangerschapsforum