Wens zwanger worden

3 antwoorden en 29761791x bekeken

:-) (Gast) 25-01 om 18:25

Hey allemaal, 
Ben onlangs gestopt met mijn anticonceptie. Mijn onttrekkingsbloeding is net voorbij, dus nu wachten tot de cyclus weer op gang komt. Hopelijk gaat dit snel! Hoe rap waren jullie zwanger/op orde met de cyclus na het stoppen van anticonceptie? 

Groetjes 

reageer

MamaN 25-01 om 19:15

Heeey!

Spannend he als je dan eenmaal bent gestopt hihi Bij mijn oudste ben ik in het midden van mijn pilstrip gestopt omdat ik een deal met mijn man had dat ik zou stoppen zodra we de sleutels van ons nieuwe huis kregen. Dat was dus in het midden van mijn strip  toen werd ik natuurlijk vaag ongesteld, daarna netjes 28 dagen later ongesteld en de maand erop was ik zwanger! Bij mijn tweede was ik direct dezelfde maand dat ik niet meer gestart was met de pil zwanger, dat werd helaas een miskraam met 9 weken. Toen na een rommelige periode met achtergebleven stukje vrucht enzo 1 keer weer ongesteld geworden en toen weer terug zwanger. Zoontje is nu 5 maanden 

Succes!!

Anoniem (Gast) 25-01 om 19:40

Wat een droom om zo snel zwanger te zijn! Ik ben aan het einde van mijn pilstrip gestopt, maar ben bang dat het lang zal duren tegen dat mijn menstruatie op gang komt (en regelmatig is), omdat ik vroeger heel onregelmatig was (toen ik de pil nog niet nam). Het is allemaal zo spannend.. Probeer er niet te veel aan te denken, maar is moeilijker dan ik dacht ????

Little Jack 26-01 om 17:04

Hey,
Ik was direct zwanger... Ik hoop voor jou dat het ook van de eerste keer lukt
Groetjes
Nathalie
www.littlejack.be

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wens zwanger worden ' in het Zwangerschapsforum