HELP VRAAGJE

11 antwoorden en 45867641x bekeken

Lexie 01-10 om 13:45

Volgens mij ligt het er vooral aan wanneer je eisprong is, heb je de pillen vergeten op de dagen voor/van je eisprong? Alle tekenen die je aangeeft kunnen de griep zijn, of een zwangerschap of ze vallen nu opeens op omdat je er ontzettend mee bezig bent .
Je kunt testen als je een aantal dagen geleden ongesteld had moeten worden, ik zou dat doen en anders langs de huisarts.

Succes en houd je ons op de hoogte?

reageer

koekkoek 01-10 om 13:52

Bedankt voor je snelle reactie.
Ben 1 pil vergeten bij de vruchtbare dagen, daarna 1 geslikt toen een week later weer 1 vergeten dag erna weer geslikt. en toen in de laatste week ook 2 vergeten.
Toen heb ik het anticonceptie helpdesk een mail gestuurd met mijn vraag. Hun zeiden je bent veilig als je 7 dagen daarna gewoon de pil correct gebruikt heb ( is dus niet het geval ) want na de laatste vergeten pil, heb ik zo goed als ik mij herinneren kan de laatste pil van de strip geslikt.  En toen mijn stopweek in gelast. En toen heb ik even geen nieuwe strip gepakt omdat ik het dus niet vertrouwde.

Nou ben er niet ''echt'' mee bezig, het viel gewoon op. Heb wel krampen maar de ongesteldheid laat maar op zich wachten, zit nu op dag 31. Wou tot dag 34 wachten, als ik het dan nog niet ben wou ik gaan testen of de huisarts gaan bellen. Zal jullie op de hoogte houden..

P.s ik link zelf dus ook alles aan de griep. Maar of dat helemaal logisch is

Cin 01-10 om 15:00

Nou die link van griep kan ookz wanger zijn;-) Nu bijd e 3 e (was niet gepland)  lag ik 2 avonden met rillingen,koortsig...echt een griep hoofd me hoofd nek en oren zeer) maar ondertussen at ikw el gewoon en deed ik wel dingen in huis...zo vaag want met griep lig ik meestal voor pampus....
Toen me ongesteldheid uitbleef google de ik zwanger en griep en las er meer metd e ze verschijnselen...na 2 avonden was dit ook gewoon allemaal weer weg...maar ben wel zwanger ;-) was zo vaag :-P wist helemaal nietd at dit ook een verschijnsel kon zijn,,,
Ontpillen heb ik nooit last van gehad zelf..
Misschien dat je lichaam tochbeetje in de war is ofzzo...je kan niks doen dan afwachten...en anders over aantal dagen nogmaals een test doen!
Ben benieuwd hoor...

Aradia 01-10 om 22:06

Wel spannend hoor. Zo te lezen aan het vergeten van je pil is er inderdaad wel de mogelijkheid dat je zwanger bent. het verhaal van de krampjes, maar het uitblijven van je menstruatie komt mij wel erg bekend voor, ik had dit ook. Als je een test doet adviseer ik toch de Clear Blue digital. Ik had bij andere tests negatief getest en bij die toch positief! 
Succes!

koekkoek 02-10 om 12:07

Nou heb net de huisarts maar even gebeld. En die raadde mij aan om toch een test te doen want het ''kan'' wel zo zijn dat ik zwanger ben? Als de test negatief is en mijn menstruatie volgende week er nog niet is, moet ik weer bellen en gaan ze kijken wat ze gaan doen.. Dus ga straks even een nieuw testje halen ''zonder van het geld'' want denk niet dat ik zwanger ben?

Aradia 02-10 om 13:07

Nouja, de mogelijkheid is er wel ja, dus om het uit te sluiten is het inderdaad beter een testje te doen, weet je in ieder geval dat echt zeker. 
Succes!

* 06-10 om 14:21

@Koekoek,

Weet je al meer heb je al getest??
Heel benieuwd of je zwanger bent..
Is het de bedoeling dat jullie zwanger zouden worden of niet echt
maar wel welkom schat ik zo en heb je al meer kinderen of wordt 
dit de eerste

Gr Ju

Shana 06-10 om 14:17

hoe is het nog afgelopen wat zei de test?

koekkoek 06-10 om 15:22

Was het helemaal vergeten sorry sorry...
Woensdag en vanochtend getest beide negatief. Dus maandag de dokter bellen hoe en wat, nog steeds geen menstruatie te bekennen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'HELP VRAAGJE' in het Zwangerschapsforum