Onderzoek kinderfeestje

5 antwoorden en 28791347x bekeken

Elaine (Gast) 26-03 om 12:42

Beste allemaal! 

Ik heb jullie hulp nodig. Ik ben namelijk bezig met mijn afstudeeronderzoek naar kinderfeestjes. Ik ben hiervoor opzoek naar ouders die wel eens een kinderfeestje op een andere locatie dan in het eigen huis hebben gegeven. 

Ik zou het ontzettend waarderen als jullie mij willen helpen door de enquête in te vullen, dit duurt 5 tot 10 minuutjes. Hier is de link:

https://goo.gl/forms/YA3F2p6DBW8yNe3E3

Alvast hartelijke bedankt en voel je vooral vrij om hieronder tips, ideeën en ervaringen te delen met de andere ouders voor het organiseren van een kinderfeestje. Zij kunnen jou hulp ook goed gebruiken, want vroeg of laat krijgen zij er ook mee te maken! 

reageer

Anoniem (Gast) 26-03 om 12:57

Leuk onderzoek, ben nu al benieuwd naar de reacties van andere ouders hiervoor. Snel in te vullen ook.

Ik geef altijd de voorkeur aan cupcakes versieren ipv een taart bestellen voor het kinderfeestje. Het is leuker voor de kinderen en ik hou geen halve taart over aan het einde van het feestje. Wel iets meer rommel, maar dat is ook zo weer opgeruimd.

Simone (Gast) 26-03 om 13:29

Ik geef mijn feestjes het liefst op een externe locatie. Ik heb er echt niks mee dat er een groep kinderen door mijn huis aan het rennen is, die schaamteloos de master-bedroom in lopen en alles aanraken in het huis. Ook is er natuurlijk de kans dat er iets kapot valt en tegen de tijd dat ik het huis opgeruimd en klaar heb voor het feestje ben ik al een hele dag verder en achteraf moet natuurlijk alles weer opgeruimd en schoon gemaakt worden. Helemaal geen zin in, dus voor mij liever een andere locatie. Vorig jaar heb ik een kookworkshop gedaan met mijn dochter en zijn we wezen karten met de jongens. Zeer geslaagde feestjes allebei. 

Sylvana (Gast) 28-03 om 16:42

Ingevuld  

Ik vind het belangrijkste dat alle kinderen mee kunnen doen aan de activiteiten

Elaine (Gast) 03-04 om 16:37

Bedankt voor iedereen die de enquete heeft ingevuld! Ik waardeer jullie inzet enorm  

Kom je het forum nu voor het eerst tegen en heb je de enquete nog niet ingevuld? Ik kan jullie hulp nogsteeds goed gebruiken  Alvast bedankt

Elaine (Gast) 08-04 om 10:19

Laatste kans voordat de enquete sluit vanavond!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onderzoek kinderfeestje ' in het Zwangerschapsforum